7. místo
Vídeňský saftgulasch, který je považován za rakouskou obdobu maďarského guláše, je vydatný guláš, který se skládá z nakrájeného hovězího masa zalitého hustou a aromatickou omáčkou. Přestože se rakouský guláš z hovězího masa vyvinul z maďarské verze, je považován za gurmánskou lahůdku svého druhu.
6. místo
Tato neobvyklá německá specialita nazývaná hackepeter nebo mett se skládá ze syrového vepřového masa, které se má jíst tak, jak je – čerstvé a syrové. Obvykle se dochucuje solí a pepřem, někdy se však může pro zvýraznění chuti přidat drcený kmín, majoránka, muškátový oříšek, česnek nebo cibule.
5. místo
Weihnachtsgans je tradiční německý pokrm, který se připravuje na Vánoce. Je to pečená husa, která se obvykle plní cibulí, sušenými švestkami, kaštany, jablky a/nebo datlemi. Husa se také často plní těstem nebo masovou náplní. Většinou se dochucuje solí, pepřem, tymiánem a majoránkou.