Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2024 16:44
Čas čtení 1:02
Monika Růžičková

Muž se u zkoušky vydával za svou přítelkyni. Podvod jim málem vyšel

Muž se u zkoušky vydával za svou přítelkyni. Podvod jim málem vyšel
Zdroj: Freepik/@freepik/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI INDIE
Uložit Uložené

Na zkoušku dorazil oblečený jako dívka, vše měl perfektně vymyšlené. Co ho nakonec prozradilo?

Pár z Indie se pokusil dotáhnout podvádění u zkoušek k dokonalosti. Na začátku ledna měla Paramjit Kaur dorazit na zkoušku na státní škole v indickém městě Kotkapura, díky které by se mohla stát pracovnicí ve zdravotnictví. U zkoušky už ale Kaur jednou neuspěla. Naučit se na test znovu a pečlivěji? S přítelem Angrezem Singhem vymyslela jiný plán.

Podvod odhalila fotografie

Angrez si oholil vousy, nalíčil se, oblékl se do ženských šatů a nasadil paruku. Dokonce zašel tak daleko, že zfalšoval voličský a občanský průkaz. 

Doporučeno
Eminem vydal diss track na bývalého rivala. Urážkami nešetřil Eminem vydal diss track na bývalého rivala. Urážkami nešetřil 28. ledna 2024 7:00

Vypadalo to, že by dvojici mohl podvod projít. Jenže úředníci na zkoušce si všimli, že fotografie dívky na přihlášce se s realitou poměrně rozchází. Podvod potvrdily otisky prstů, které se neshodovaly s těmi, které škola evidovala.

Univerzita si nebyla jistá, jestli se jedná o ojedinělý případ, nebo je muž součástí větší organizace, a tak se rozhodla jednat. Celý incident byl nahlášen na policii a muž byl zatčen. Nakonec jej propustili na kauci, vyšetřování případu ale stále trvá.

V současné době čelí obvinění nejen Singh, ale i jeho přítelkyně. Oba jsou obviněni ze spiknutí. Policie se totiž domnívá, že bez jejího souhlasu a případné pomoci by muž nebyl schopný čin provést. „Takové riziko může muž podstoupit jen kvůli své přítelkyni,“ uvedl k případu jeden z policistů.

Domů
Sdílet
Diskuse