Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. února 2024 17:03
Čas čtení 0:37
Monika Růžičková

Nejlepší kámoši Ben Affleck a Matt Damon se znovu sejdou před kamerou

Nejlepší kámoši Ben Affleck a Matt Damon se znovu sejdou před kamerou
Zdroj: Flickr/ Walt Disney Television
FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK MATT DAMON NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Hollywoodský tým snů v podobě kamarádů Bena Afflecka a Matta Damona opět spojí síly. Chystají kriminální thriller pro Netflix.

Přátelé již od dětství, držitelé Oscara za debutový scénář k Dobrý Will Hunting a dnes jedny z největších hvězd v Hollywoodu – řeč je pochopitelně o Benu Affleckovi a Mattu Damonovi. Ti v průběhu let pracovali na 14 společných projektech a v branži platí za populární duo. Není tedy divu, že si našli další projekt.

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce 1. února 2024 17:00

Snímek Animals od Netflixu by se měl začít natáčet v březnu v Los Angeles, přičemž za kameru si stoupne úspěšný Affleck, zatímco Damon se ujme hlavní role. Zopakuje se tak formát jejich posledního snímku Air o spojení značky Nike s Michaelem Jordanem.

Animals každopádně bude vyprávět o kandidátovi na starostu a jeho manželce, jejichž syn je unesen. V prostředí plném nepřátel – jak politických, tak i jiných – se rázem manželé ocitají ve složité situaci, kdy nemají jinou volbu než se zaplést do nečestných praktik, aby zachránili svého syna. Námět zní rozhodně fajn, takže se už nemůžeme dočkat, co se z téhle nové spolupráce vyklube.

Domů
Sdílet
Diskuse