Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. února 2024 10:08
Čas čtení 0:56
Monika Růžičková

VIDEO: Známý rapper vyhrál tři ceny Grammy. Stejný večer skončil zatčen

VIDEO: Známý rapper vyhrál tři ceny Grammy. Stejný večer skončil zatčen
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI GRAMMY
Uložit Uložené

Rapper Killer Mike byl zadržen v neděli během předávání cen Grammy. Důvodem údajně byla fyzická potyčka.

V Crypto.com Aréně byl vidět v poutech, jak ho eskortovali důstojníci LAPD poté, co vyhrál tři ceny Grammy během předtelevizní části ceremoniálu. Zatčen byl kvůli údajné fyzické potyčce, která měla proběhnout v zákulisí. 

Doporučeno
Rapper Diddy je obviněn ze znásilnění nezletilé dívky. „Nic jsem neudělal,“ hájí se Rapper Diddy je obviněn ze znásilnění nezletilé dívky. „Nic jsem neudělal,“ hájí se 7. prosince 2023 18:47

Rapperův právník v neděli večer potvrdil časopisu Variety, že Killer Mike byl propuštěn: „Je venku a dnes večer bude slavit své propuštění.“

O celé situaci informoval redaktor Hollywood Reporter Chris Gardner, který nahrál na svůj X/Twitter videa, na nichž vedou spoutaného Mikea a kolemjdoucí volá „free Mike“.

Na slavnostním předávání vyhrál ve všech třech kategoriích, ve kterých byl nominován, a to za nejlepší rapové album (Michael), nejlepší rapovou skladbu a nejlepší rapový výkon. Jeho vítězství mohlo být pro mnohé překvapivé, protože zvládl porazit v závodě o nejlepší rapový výkon velikány, jako jsou Kendrick Lamar a jeho The Hillbillies nebo Drake a 21 Savage s písní Rich Flex. S nejlepší písní porazil i Nicki Minaj, Ice Spice, Lil Uziho Verta a album Utopia od Travise Scotta.

Doporučeno
Tyler, the Creator obsluhující výtahy, novodobí kovbojové a živé lustry. Takto vypadal červený koberec na Grammy 2020 Tyler, the Creator obsluhující výtahy, novodobí kovbojové a živé lustry. Takto vypadal červený koberec na Grammy 2020 27. ledna 2020 9:14

Není to první Grammy, kterou 48letý rapper získal. Vyhrál už v roce 2003 za nejlepší rapový výkon dua nebo skupiny. Umělec, vlastním jménem Michael Render, vydal již šest studiových alb.

Domů
Sdílet
Diskuse