Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2024 10:31
Čas čtení 0:30
Ilona Hobzová

Na Netflixu je nově jeden z nejoblíbenějších seriálů. Taky jsi svérázného doktora miloval*a?

Na Netflixu je nově jeden z nejoblíbenějších seriálů. Taky jsi svérázného doktora miloval*a?
Zdroj: NBC Universal Television Distribution
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Dr. Greg House léčí pacienty a pacientky se zvlášť komplikovaným virovým onemocněním. Jeho diagnostické metody jsou jedinečné, a když jde o život, on a jeho tým jsou schopni porušit jakákoliv pravidla.

Seriál Dr. House v titulní roli s oblíbeným hercem Hughem Lauriem lze bezpochyby označit jako legendární. Mezi lety 2004 až 2011 vzniklo osm sérií, Laurie si za ztvárnění svérázného doktora dokonce odnesl dva Zlaté glóby. Chceš si legendární seriál připomenout? V tom případě zapínej Netflix.

Doporučeno
Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant 8. února 2024 10:15

Posledních několik let nebyl seriál dostupný na Netflixu v žádné zemi, protože vlastník licence, společnost Universal Television, chtěl poskytování licencí konkurenci omezit. To už ale nyní neplatí. Od 1. února se lidé v některých zemích oblíbeného seriálu na platformě dočkali, mezi nimi i obyvatelstvo Česka. Pustit si můžeš všech osm sérií, a to v originálním změní s českými titulky.

Anketa:
Máš rád*a seriál Dr. House?
No jasně, už žhavím Netflix.
Nějaké díly jsem viděl*a, ale nechytlo mě to.
Tohle mě úplně minulo.
No jasně, už žhavím Netflix.
89 %
Nějaké díly jsem viděl*a, ale nechytlo mě to.
11 %
Tohle mě úplně minulo.
0 %

A že Češi a Češky Dr. House milují, dokazuje i to, že za pouhý týden se u nás seriál dostal mezi top 10 sledovaných televizních pořadů. 

Domů
Sdílet
Diskuse