Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. února 2024 18:15
Čas čtení 0:40
Monika Růžičková

Nový spin-off Hry o trůny? Měl by na něm pracovat scenárista Batmana

Nový spin-off Hry o trůny? Měl by na něm pracovat scenárista Batmana
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES HBO SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložit Uložené

Společnost HBO by momentálně měla pracovat na dalším seriálu s názvem Aegon's Conquest, a to se scenáristou Mattsonem Tomlinem.

Mělo by se jednat o přímý prequel k seriálu Rod draka, který by měl pojednávat o Aegonu Targaryenovi, přezdívaném také Aegon Dobyvatel. Jde o zakladatele dynastie Targaryenů, který jako první usedl na Železný trůn. 

Doporučeno
Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky 7. února 2024 17:15

Na seriálu by měl spolupracovat i uznávaný scenárista Mattson Tomlin, který pracoval třeba na Batmanovi Matta Reeva a je spoluautorem jeho nadcházejícího pokračování The Batman Part II

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený House of the Dragon (@houseofthedragonhbo)

Seriál byl prý popsán jako „back to basics“ a ve světě George R. R. Martina se vrátíme na úplný začátek. Pamatuješ si na obří lebku draka, která byla vidět v původní Hře o trůny? Jednalo se o lebku Aegonova černého draka Baleriona, který by se v seriálu měl také objevit. Těšit se pravděpodobně můžeš i na obrovskou dračici Vhagar, která se objevila již v Rodu draka.

Bohužel zatím není jasné, kdy seriál spatří světlo světa. Nedávno jsme psali o zrušeném spin-offu Bloodmoon a informovali tě o projektech, na které se můžeš těšit, pokud jsi fanouškem*fanynkou Hry o trůny.

Domů
Sdílet
Diskuse