Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2024 6:50
Čas čtení 0:38
Aneta Gospičová

Trump představil vlastní značku tenisek. Jsou zlaté, lesklé, mají americkou vlajku a stojí 400 dolarů

MÓDA DONALD TRUMP MÓDA
Uložit Uložené

Lesklé, vysoké a zlaté tenisky mají detail americké vlajky a písmena „T“. Podle Trumpových slov jde o sběratelský kousek.

Bývalý americký prezident Donald Trump uvedl na trh svoji vlastní značku tenisek. Udělal tak den poté, co mu soudce nařídil zaplatit pokutu 354,9 milionu dolarů. Tu dostal za nadhodnocení svého majetku, informuje o tom The Guardian.

Doporučeno
Donald Trump už v New Yorku nemůže podnikat. Kromě toho mu udělili pokutu přes 350 milionů dolarů Donald Trump už v New Yorku nemůže podnikat. Kromě toho mu udělili pokutu přes 350 milionů dolarů 17. února 2024 10:23

Na největší přehlídce tenisek Sneaker Con ve Filadelfii odprezentoval lesklé, vysoké a zlaté tenisky, které mají detail americké vlajky a písmena „T“. Na webové stránce jsou označeny jako „Never Surrender Hi-Tops“. Cena neobvyklých bot se vyšplhala na částku 399 amerických dolarů (9,5 tisíce korun).

Trump popisuje tenisky jako „skutečný sběratelský kousek“, který je „odvážný, zlatý a odolný, stejně jako prezident Trump“. Účastníci přehlídky na bývalého prezidenta při představování tenisek bučeli, ale i tleskali.

Domů
Sdílet
Diskuse