Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2024 10:36
Čas čtení 0:50
Veronika Ábelová

Konec nudy na dlouhé cestě? Aerolinka bude během letu do oblíbené destinace půjčovat Vision Pro

Konec nudy na dlouhé cestě? Aerolinka bude během letu do oblíbené destinace půjčovat Vision Pro
Zdroj: Trusted Reviews/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI APPLE CESTOVÁNÍ
Uložit Uložené

Nudí tě zdlouhavé lety? Poměrně nová letecká společnost Fly Beond začne nabízet některým cestujícím Vision Pro jako součást zábavy během letu.

Dlouhé lety bývají často nudné, proto aerolinky nabízejí různé možnosti zábavy. Prémiová boutique letecká společnost Fly Beond se rozhodla, že do své nabídky zařadí i headsety Vision Pro. Mezi její služby také patří gurmánské pokrmy, polohovatelná sedadla pro pohodlný spánek a brzy se přidá k palubní zábavě i Apple Vision Pro.

Doporučeno
Muž zanechal špatnou recenzi, hostitelka Airbnb pak poslala jeho manželce fotky, na kterých je s jinou ženou Muž zanechal špatnou recenzi, hostitelka Airbnb pak poslala jeho manželce fotky, na kterých je s jinou ženou 19. února 2024 14:13

Aerolinka plánuje nabízet Apple Vision Pro svým cestujícím během letů na Maledivy od července 2024.

 
„Zážitek během letu bude u cestujících budovat očekávání před příletem na Maledivy. Nabídka Apple Vision Pro je dalším krokem v naší vizi poskytovat zákazníkům prvotřídní zážitek z cestování, a to od začátku až do konce jejich cesty. Jsme hrdí na to, že jsme první leteckou společností, která tuto technologii nasadila,“ uvedl v tiskové zprávě Tero Taskila, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Beond.

Apple vision pro
Zdroj: Apple

Maledivská aerolinka Fly Beond vznikla v roce 2022 a nabízí lety soukromými tryskáči z různých mezinárodních letišť na Maledivy. Další lety jsou možné z německého Mnichova do Dubaje nebo ze švýcarského Curychu do saúdskoarabského Rijádu. V polovině roku 2024 zahájí lety z Milána, Dubaje a Bangkoku na Maledivy.

Doporučeno
Tohle je 10 nejoblíbenějších psích plemen v Česku. Je mezi nimi i tvůj mazlíček? Tohle je 10 nejoblíbenějších psích plemen v Česku. Je mezi nimi i tvůj mazlíček? 18. února 2024 15:51

Fly Beond nabízí zpáteční letenku pro jednoho cestujícího od 65 tisíc korun a zahrnuje i servis a fine dining. Lety z Česka zatím nejsou možné. Nejbližší možnost letu aerolinky Fly Beond je z německého Mnichova.

Domů
Sdílet
Diskuse