Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2024 9:05
Čas čtení 1:07
refresher team

Ani Oppenheimer, ani Barbie. Tyhle filmy se loni nelegálně stahovaly ze všech nejvíc

Ani Oppenheimer, ani Barbie. Tyhle filmy se loni nelegálně stahovaly ze všech nejvíc
Zdroj: 20th Century Studios
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023
Uložit Uložené

Kdo nikdy nelegálně nestáhl film, ať hodí kamenem.

Pirátské stahování filmů není žádnou novinkou. Nelegálně si lidé stahovali snímky i v roce 2023. Server AV Maniak vzal týdenní přehledy nejstahovanějších filmů, které se objevují na torrentech, a spojil je do jednoho žebříčku.

Čekal*a bys, že nejstahovanějším filmem bude hitovka Oppenheimer? Omyl, tenhle snímek skončil „až“ na 11. místě. Barbie pak obsadila 7. místo. O kterých pět filmů byl v loňském roce mezi „piráty a pirátkami“ největší zájem?

Doporučeno
Těchto šest filmů se aktuálně nelegálně stahuje ze všech nejvíc Těchto šest filmů se aktuálně nelegálně stahuje ze všech nejvíc 13. února 2024 14:40

5. místo: Strážci Galaxie: Volume 3

Ve snímku Strážci galaxie: Volume 3 od Marvel Studios se oblíbená parta vesmírných ztroskotanců zabydluje na Kdovíkde. Jejich spokojený život však brzy naruší ozvěny Rocketovy bouřlivé minulosti.

4. místo: Mission: Impossible Odplata – První část

Ethan Hunt (Tom Cruise) se s týmem Impossible Mission Force tentokrát vydává po stopách děsivé zbraně, jež má potenciál zničit celé lidstvo, aby ji zajistil dřív, než se dostane do rukou nějakého šílence.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse