Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. února 2024 14:40
Čas čtení 1:39
Anna-Marie Hanzlíková

Těchto šest filmů se aktuálně nelegálně stahuje ze všech nejvíc

Těchto šest filmů se aktuálně nelegálně stahuje ze všech nejvíc
Zdroj: Freepik / volně k užití
FILMY A SERIÁLY FILMY 2023
Uložit Uložené

Server AV Mania živě sestavil přehled filmů, které se na torrentech aktuálně stahují nejčastěji.

Server dal dohromady týdenní přehledy nejstahovanějších filmů, které se objevují na torrentech, a spojil je do jednoho žebříčku. V seznamu top 25 aktuálně nejstahovanějších filmů nechybí například Taylor Swift | The Eras TourIndiana Jones a nástroj osudu, Saw X, Wonka, Napoleon i Barbie.

Doporučeno
Známe soutěžící Survivoru 2024. O titul a miliony se poperou Ornella, Mikýř i Rachel z Love Islandu Známe soutěžící Survivoru 2024. O titul a miliony se poperou Ornella, Mikýř i Rachel z Love Islandu 13. února 2024 8:09

Do top 6 se ale výše zmíněné filmy nedostaly. Které snímky si aktuálně lidé stahují nejčastěji?

6. Equalizer 3: Poslední kapitola

Od chvíle, kdy se Robert McCall vzdal života v elitní jednotce, se snaží vyrovnat s hrůznými činy, které v minulosti spáchal, a nachází zvláštní útěchu ve službě spravedlnosti ve jménu utlačovaných. Když překvapivě zdomácní v jižní Itálii, zjistí, že jeho noví přátelé jsou pod dohledem místních zločineckých bossů. Když se události změní ve smrtící spád, McCall ví, co musí udělat: stát se ochráncem svých přátel a postavit se mafii.

5. Hunger Games: Balada o ptácích a hadech

Začínají desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow čeká jen na to, jak v nich zazáří. Tentokrát jako mentor jednoho z vyvolených. Tvrdě dřel, aby dokázal naplno využít svůj šarm, znalosti a dovednosti, které mohou dovést vyvoleného k vítězství. Bohužel, štěstěna mu není nakloněna. Dostal ponižující úkol. Trénovat největšího outsidera, dívčí zástupkyni chudého dvanáctého kraje Lucy Gray.

 4. Stvořitel

Uprostřed války v budoucnosti mezi lidskou rasou a silami umělé inteligence je Joshua, zocelený bývalý agent speciálních jednotek, který truchlí nad zmizením své ženy, naverbován, aby vypátral a zabil Stvořitele, nepolapitelného architekta pokročilé umělé inteligence, který vyvinul záhadnou zbraň s mocí ukončit válku... a lidstvo samotné.

3. Zabijáci rozkvetlého měsíce

Když jsou ve 20. letech 20. století za záhadných okolností v severovýchodní Oklahomě zavražděni příslušníci indiánského kmene Osagů, zahajuje teprve pár let stará agentura FBI rozsáhlé vyšetřování. Legendární režisér Martin Scorsese se scenáristou Duny či Forresta Gumpa Ericem Rothem se rozhodli zadaptovat knižní bestseller vyprávějící o skutečných záhadných událostech a jejich vyšetřování tehdy devětadvacetiletým agentem FBI a bývalým texaským rangerem ze staré školy.

2. Mission: Impossible Odplata – První část

Ethan Hunt se s týmem Impossible Mission Force tentokrát vydává po stopách děsivé zbraně, jež má potenciál zničit celé lidstvo, aby ji zajistil dřív, než se dostane do rukou nějakého šílence. Při svém zběsilém a nebezpečném pátrání se však musí neustále ohlížet přes rameno, protože z jeho dávné minulosti se vynořil až příliš živý přízrak.

Pokračování se podle Hollywood Reporter fanoušci*fanynky dočkají kvůli hollywoodským stávkám až v půlce roku 2025.

1. Oppenheimer

Žebříčku vévodí tříhodinový film o astrofyzikovi Robertu Oppenheimerovi. Není divu, snímek byl filmovou událostí loňského léta a má také nejvíce nominací na letošního Oscara.

Domů
Sdílet
Diskuse