Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2024 14:00
Čas čtení 4:45
Barbora Volfová

Otestovali jsme VIP kino na Chodově s neomezeným bufetem. Vyplatí se za promítaní zaplatit 789 korun?

Otestovali jsme VIP kino na Chodově s neomezeným bufetem. Vyplatí se za promítaní zaplatit 789 korun?
Zdroj: REFRESHER/ Barbora Volfová
GASTRO ČESKO FILM GASTRONOMIE PRAHA TIPY NA VÝLET PRAHA
Uložit Uložené

Otestovali jsme pro tebe VIP zónu v Cinema City na Chodově. Vyplatí se all inclusive nabídka? A jaké snacky tě tam čekají? Pojď to s námi zjistit.

VIP kino
Zdroj: REFRESHER/ Barbora Volfová

Dříve se chodilo do biografu, dnes se chodí do multikina. Ceny vstupenek za poslední roky vystřelily někam na oběžnou dráhu, přesto si pohodový večer se šunkovosýrovým popcornem nemůžeme odepřít. Pokud jsi i ty milovníkem*milovnicí filmů a předražených multiplexů s neodolatelným snack barem, náš test VIP kina v Cinema City je něco pro tebe.

Obchodnímu centru Westfield se běžně vyhýbám, nemám totiž tak dobrý orientační smysl, abych se v několikapatrovém bludišti neztratila (a neutratila po cestě všechny svoje peníze). O Vánocích jsem ale rozbalila obálku, kde se na mě usmály dvě vstupenky do VIP kina. Cinema City Chodov jako jediný megaplex v Česku nabízí oddělenou VIP zónu s all inclusive nabídkou.

A co to přesně znamená? Vyrazila jsem to s nadšením a prázdným břichem zjistit. Takový zážitek se nejlépe sdílí ve dvou, takže jsem vytáhla přítele na randíčko. Díky partnerovi a vůni čerstvého popcornu jsme kino našli do deseti minut.

Jak to všechno funguje

V ceně VIP vstupenky, která nyní stojí 789 korun, máš:

  • neomezenou konzumaci teplého a studeného bufetu,
  • neomezenou konzumaci popcornu, nachos a nealkoholických nápojů,
  • promítání filmu v kinosálu s koženými sedačkami, které se dají polohovat.

Zní to všechno až moc fantasticky? Ano. Má to ale malý háček. Vstup do VIP zóny je návštěvníkům umožněn jen půl hodiny před začátkem projekce. Ani o minutu dřív. Vyzkoušeli jsme to. Během třiceti minut se tedy musíš nacpat vším, co samoobslužné bufety nabízí, a ještě si stihnout připravit zásobu popcornu, než začne projekce filmu.

Bufet můžeš využívat i třicet minut po začátku projekce, ale nedává to moc smysl, jelikož si jídlo z bufetu nemůžeš vzít s sebou do kinosálu. A přece jen si platíš i za film, který nechceš zmeškat...

VIP kino
Zdroj: REFRESHER/ Barbora Volfová

Jiná pravidla platí pro zásobování se popcornem. Podávají ti ho v mini papírové krabičce s nápisem VIP, což je asi zkratka pro velice inteligentní podávání. Chodit si pro něj pak můžeš během projekce hodinu po začátku. Je lepší si tedy rovnou nabrat tolik nachos a popcornu, kolik sníš, abys nemusel*a odbíhat během filmu pryč.

Neomezeně omezený bufet

I když je neomezená konzumace trochu omezená, nemusíš se bát, že bys měl*a hlad a tvoje peníze přišly nazmar. Netušila jsem, že se člověk během půl hodiny stihne tak brutálně přejíst, jako se to povedlo nám. Hned mi došlo, proč jsou v sále ty polohovatelné sedačky. Vsedě bych s plným břichem film nepřežila, a to nepřeháním. S partnerem jsme si totiž řekli „když už, tak už“ a ochutnali z bufetu úplně všechno.

Doporučeno
Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu Záleží na velikosti penisu? A můžu ovlivnit chuť spermatu a poševních šťáv? S Klárou Kloudovou odpovídáme na otázky ohledně sexu 27. dubna 2024 9:00

Při příchodu do lobby, kde se nachází i samoobslužný bufet, tě přivítá milý personál a všechno ti vysvětlí. Ty už očima skenuješ, co ochutnáš, a skoro nevnímáš. Lobby je celkem prostorné, čisté a můžeš si vybrat, zda se posadíš na židle, nebo pro větší komfort do křesel. Tlumené světlo navozuje příjemnou atmosféru. 

VIP kino
Zdroj: REFRESHER/ Barbora Volfová

Na stole pak najdeš lístek s nabídkou alkoholických nápojů, které si můžeš za příplatek přiobjednat. My jsme zůstali u nealka. Natočíš si zde klasickou colu i bez cukru, ledový čaj, Mirindu, Sprite, pomerančový a jablečný džus nebo sodovku.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 154934 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Studený bufet i teplá jídla jako lahodné kuře v medu a nakonec sladká tečka. Jaké dobroty ti VIP kino nabízí a jak nám chutnaly?
  • Do kinosálu s jídlem nesmíš. Jaká pravidla má all inclusive kino?
  • Na jaké nevýhody VIP kina jsme během večera narazili.
  • We did the math. Všechno jsme spočítali a víme, zda se ti vyplatí zaplatit 789 korun za lístek. 
Domů
Sdílet
Diskuse