Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. března 2024 13:11
Čas čtení 0:30
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: Extra hranolky zdarma? Na TikToku frčí trik z mekáče

VIDEO: Extra hranolky zdarma? Na TikToku frčí trik z mekáče
Zdroj: Pexels/freestocks.org
GASTRO FAST-FOOD MCDONALD’S TIKTOK
Uložit Uložené

Zákazník fastfoodového řetězce McDonald's sdílel trik, díky kterému získal porci hranolek navíc zdarma. V čem spočívá?

Muž sdílel video, na kterém si objednává jídlo na samoobslužném pultu. Soudě podle platby v dolarech a angličtině na obrazovce může video pocházet z Ameriky.

Doporučeno
Test smažáků ze supermarketu do 90 korun. Který sýr překvapil a od kterého dej radši ruce pryč? Test smažáků ze supermarketu do 90 korun. Který sýr překvapil a od kterého dej radši ruce pryč? 29. února 2024 10:00

Na displeji nejdříve naťuká střední hranolky pro jednoho za 3,29 dolaru. Zboží nechá v košíku, posléze se vrátí k nabídce hranolek. Tam se mu objeví ty stejné střední hranolky, tentokrát ve verzi pro dva, cena ale zůstala stejná. Za zmiňovanou částku má tak porci hranolek zdarma navíc. 

Reakce komentujících jsou smíšené, někteří byli nadšení a za sdílení triku mu děkují, jiní ho považují za hloupý. Podle serveru Dexerto jde o error v naprogramování a v čase psaní článku není jasné, zda už ho řetězec opravil. Jisté ale je, že se k virálnímu triku ještě nevyjádřil.

Domů
Sdílet
Diskuse