Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2024 14:45
Čas čtení 0:33
Anna Peclová

Bad Bunny žaluje fanouška. Vadí mu, že videa z koncertu nahrál na YouTube

Bad Bunny žaluje fanouška. Vadí mu, že videa z koncertu nahrál na YouTube
Zdroj: Getty Images/Bad Bunny
ZAHRANIČÍ HUDBA RAP
Uložit Uložené

Portorický rapper Bad Bunny žaluje svého fanouška za zveřejnění videí na YouTube a údajné porušení autorských práv.

Umělec zažaloval návštěvníka svého koncertu, který odmítl z platformy YouTube smazat videa, jež zveřejnil. Mají prý obsahovat části rapperova nedávného vystoupení v Utahu. Informovala o tom stanice NBC News.

Doporučeno
Co nevíš o Zendaye: Tajně chodila s hercem z Euforie, začala kariéru po boku hvězdy Onlyfans a mohla být basketbalistkou Co nevíš o Zendaye: Tajně chodila s hercem z Euforie, začala kariéru po boku hvězdy Onlyfans a mohla být basketbalistkou 14. března 2024 14:00

V žalobě podané minulý týden u federálního soudu v Kalifornii stojí, že Eric Guillermo Madroñal Garrone, zakladatel a majitel youtubového kanálu MADforliveMUSIC, byl požádán, aby odstranil deset videí s celými písněmi Bada Bunnyho z jeho únorového koncertu.

Garrone na tuto žádost reagoval protinávrhem, v němž obhajoval své právo na zveřejnění videí, odvolával se na svá práva na svobodu projevu a tvrdil, že záběry ukazují událost hodnou pozornosti veřejnosti.

Ve čtvrtek večer sdělil Garrone televizi NBC News, že žádnou formální stížnost ani sdělení zatím neobdržel. „O případu jsem se dozvěděl pouze z článků z tisku a z videí na různých sociálních sítích. Moji právní poradci na případu ale již pracují,“ uvedl.

Domů
Sdílet
Diskuse