Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2024 9:05
Čas čtení 0:36
Ella Petrová

Trendem dnešní doby jsou rozvodové prsteny. Rozjela ho známá modelka

Trendem dnešní doby jsou rozvodové prsteny. Rozjela ho známá modelka
Zdroj: Getty Images
MÓDA EMILY RATAJKOWSKI
Uložit Uložené

Společnost se mění rychlostí světla, dnes už se nenosí zásnubní, popřípadě snubní prsteny, novým trendem jsou prsteny rozvodové.

Tento fenomén rozpoutala americká modelka Emily Ratajkowski. Se svým manželem se rozvedla v roce 2022 a na počest konce jejich manželství nosí tzv. rozvodové prsteny. Ty vznikly předěláním jejího zásnubního prstenu, jak svěřila deníku Vogue.
 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emily Ratajkowski (@emrata)


Emily podporuje ženy v tom, aby nepřicházely o své šperky jen proto, že přišly o svého muže. Modelka je velice pokroková a vzbudit rozruch se jí daří po celou dobu zářné kariéry.
 
Zásnubní prsten nechala rozdělit na dva kusy. To vysvětluje modelka tak, že rozchod znamená rozdělit se, proto došlo k rozdělení i samotného šperku.
 
Diamant dostala od Sebastiana Bear-McClarda, žili spolu čtyři roky a vychovávají syna. Manželství se pravděpodobně rozpadlo kvůli Sebastianově nevěře. Přestože jim svazek nevydržel, modelka si z toho hlavu nedělá, rozvod stihla zažehnat několika aférkami, a k tomu všemu má dva nové šperky. Vždy je dobré si i z negativní věci odnést něco pozitivního. 

Domů
Sdílet
Diskuse