Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2024 11:30
Čas čtení 0:52
Veronika Ábelová

Edward ze Stmívání jako partner pro život? Představitelka Belly má jasno

Edward ze Stmívání jako partner pro život? Představitelka Belly má jasno
Zdroj: Summit Entertainment/ propagační materiál
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Představitelka Belly v oblíbené filmové sérii Stmívání prozradila, že by s Edwardem ve skutečnosti tvořit pár nedokázala.

Během svého turné k nově chystanému romantickému thrilleru Love Lies Bleeding se herečka Kristen Stewart objevila v podcastu Not Skinny But Not Fat, kde přišla na řeč i Twilight sága. Herečka si ve filmech zahrála Bellu Swan, která tvoří pár s Edwardem Cullenem v podání Roberta Pattisona. V podcastu prozradila, že by se s Edwardem rozešla téměř okamžitě.

Doporučeno
Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu 26. března 2024 7:30

Moderátorka Amanda Hirsh tvrdila, že jí Bella připadala trochu zoufalá. Odůvodnila to tím, že se Bella nakonec rozhodla změnit svůj život a projít si peklem, aby se mohla stát upírkou. To ale představitelka Belly Kristen Stewart poněkud vyvrátila. „Ano, ale snažil se ji mít pod kontrolou, aby se nemohla rozhodovat sama,“ vyjádřila se herečka. „Okamžitě bych se s ním rozešla,“ dodala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Amanda Hirsch (@notskinnybutnotfat)

Stewart také zmínila, že původně Edward Bellu nechtěl nechat se k němu připojit. „Chápu potřebu nějaké ochrany. Ale musí nechat dívku, aby za sebe rozhodovala,“ popsala herečka.

Doporučeno
Pedro Pascal skončil s natáčením druhé série The Last Of Us. Fanoušci se děsí, proč tak rychle Pedro Pascal skončil s natáčením druhé série The Last Of Us. Fanoušci se děsí, proč tak rychle 26. března 2024 14:15

O své roli Belly se na turné k připravovanému filmu rozpovídala hned několikrát. V rozhovoru pro magazín Rolling Stones se třeba vyjádřila k ostré kritice, kterou schytala za náladové chování své postavy. Podle některých lidí měla být Bella energičtější a bystřejší. S tím ale Stewart nesouhlasí. „Studio se snažilo natočit film pro děti. Nechtěli to, co se dělo v knize,“ řekla v rozhovoru Stewart. 

Domů
Sdílet
Diskuse