Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2024 7:30
Čas čtení 2:24
refresher team

Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu

Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu
Zdroj: Luna Studios
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Chyběly ti filmové žebříčky? Máme pro tebe jeden zbrusu nový.

Čas od času tě v Refresheru informujeme o tom, které filmy lidé zbožňují a které podle nich nikdy neměly spatřit světlo světa. V únoru jsme pro tebe zpracovali žebříček nejlepších filmů všech dob.

Teď jsme zapátrali na ČSFD, kde lidé vybrali vůbec ty nejhorší filmy, které kdy vznikly. Odebrali jsme z nich ty české (protože ty jsme pro tebe speciálně vyfiltrovali v tomto článku) a přinášíme osmičku nejhorších filmů vůbec – tak, jak je ohodnotili uživatelé a uživatelky ČSFD.

8. místo: The Perfect Kiss

Tanya je přitažlivá mladá slečna, která nemá štěstí na partnery. Její život plyne volnoběhem do doby, než se dozví, že přišla o práci. Poslední kapka ji donutí přestěhovat se od rodičů k nejlepší kamarádce Britney, kde se chce dát do kupy a začít pěkně znovu od podlahy.

Lucie Vondráčková v hlavní roli nepomohla. The Perfect Kiss si vysloužil jen devět procent a 11. místo v žebříčku nejhorších filmů všech dob. Pokud nebudeme brát v potaz zařazené české filmy, jde o osmý nejhorší film.

7. místo: Panika ve vzduchu

Tři letecké nehody ve třech týdnech. Podle americké armády se jedná o útoky islámských teroristů, ale podle leteckého experta McCabea jsou dílem geniálního počítačového hackera. McCabeovi se podaří vytipovat další ohrožené letadlo a dostat se na jeho palubu. To už ale řízení nočního letu ovládá hacker Cain. Cílem příští letecké katastrofy mají být atomové reaktory u Washingtonu. 

Devět procent znamená pro Paniku ve vzduchu pozici devátého nejhoršího filmu všech dob, bez české účasti je sedmý.

6. místo: Invaze světů

Civilizace je v ruinách, Zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní „walkers“ celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci.

Skóre? Také devět procent a pozice v top 6 nejhorších filmech všech dob, opět bez českých.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse