Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2024 16:05
Čas čtení 1:15
Veronika Ábelová

Známý streamer oznámil, že má rakovinu. Dozvěděl se to na pravidelné prohlídce

Známý streamer oznámil, že má rakovinu. Dozvěděl se to na pravidelné prohlídce
Zdroj: Adidas/propagační materiál
OSOBNOSTI YOUTUBE ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Profesionální hráč Fortnite a známý youtuber Ninja se na preventivní prohlídce dozvěděl, že se nachází v raném stadiu rakoviny kůže. Sám se k této situaci vyjádřil na platformě X, kde o ní fanoušky informoval.

Tyler Blevins, známý na YouTube pod přezdívkou Ninja, je profesionálním hráčem Fortnite. V jeho třiadvaceti letech mu byl diagnostikován melanom. Oznámil to na platformě X. Získává silnou podporu od kolegů i fanoušků.

Doporučeno
Pedro Pascal skončil s natáčením druhé série The Last Of Us. Fanoušci se děsí, proč tak rychle Pedro Pascal skončil s natáčením druhé série The Last Of Us. Fanoušci se děsí, proč tak rychle 26. března 2024 14:15

„Dobře, jsem stále v šoku, ale chci vás všechny informovat. Před několika týdny jsem šel k dermatologovi na každoroční kontrolu mateřských znamének, kterou mi Jess aktivně naplánovala,“ začal své oznámení. Lékaři si během prohlídky všimli na kůži znaménka, které by mohlo naznačovat rakovinu. „Na spodní části mého chodidla bylo znaménko, které chtěli pro jistotu odstranit. Vrátilo se zpátky jako melanom. Ale lékaři jsou optimističtí, že jsme to chytli v raném stadiu,“ vysvětlil.

„Poblíž se mi objevila další tmavá skvrna, takže mi dnes provedli biopsii a odstranili větší oblast melanomu s nadějí, že pod mikroskopem uvidíme jasné nemelanomové okraje a budeme vědět, že jsme to dostali. Jsem vděčný, že jsme to zjistili takhle brzo. Berte to prosím jako upozornění a choďte na kožní prohlídky,“ vzkázal na svém profilu.

Tvůrci, přátelé i fanoušci mu posílají zprávy plné podpory. Streamer Madeyewlook mu napsal zprávu, ve které se podělil o vlastní příběh. „Před několika lety jsem měl melanom na spodní části zad. Je to tak děsivé slyšet,“ napsal. „Oblasti, na které nesvítí slunce a mají znaménka, je třeba obzvlášť sledovat. Dost vtipné bylo, že jsem si to chtěl odstranit jen z toho důvodu, že to bylo uprostřed zad a dohánělo mě to k šílenství,“ popsal svůj příběh. 

Podporu vyjádřil i komentátor e-sportů Jake Lucky. „Jsem rád, že jsi to zachytil brzy. Doufám v to nejlepší,“ vzkázal.

Domů
Sdílet
Diskuse