Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
31. března 2024 17:08
Čas čtení 0:35
Vincenc Novák

Tyto postavy všichni nenáviděli. Tvůrci Hry o trůny prozradili, jaká úmrtí v seriálu si užili nejvíce

Tyto postavy všichni nenáviděli. Tvůrci Hry o trůny prozradili, jaká úmrtí v seriálu si užili nejvíce
Zdroj: HBO
ČESKO HRA O TRŮNY
Uložit Uložené

Showrunneři seriálu Hra o trůny David Benioff a Daniel Brett Weiss se rozpovídali o neobvyklém tématu. V podcastu Happy Sad Confused řekli, jaká úmrtí, k nimž v seriálu došlo, patří mezi jejich nejoblíbenější.

Mezi nejnenáviděnější postavy v seriálu patřili záporáci Joffrey a Ramsay Bolton. A jejich smrt nepotěšila pouze řadu diváků, ale i showrunnery.

„Nakonec jsme opravdu zabili jak Joffreyho ve čtvrté sérii, tak Ramsayho Boltona v šesté sérii. Bylo zábavné vrátit se ke staromódní radosti z toho, že prostě zabijeme opravdu zlého chlapa,“ odpověděl Weiss na otázku, zda má oblíbenou smrt postavy, kterou za svoji kariéru napsal.

Doporučeno
Nejepičtější fantasy seriál současnosti se vrací s druhou řadou. Trailer slibuje totální válku Nejepičtější fantasy seriál současnosti se vrací s druhou řadou. Trailer slibuje totální válku 21. března 2024 16:03

Joffrey, kterého v seriálu ztvárnil irský herec Jack Gleeson, zemřel po vypití otráveného vína, jež mu podala lady Olenna Tyrell a lord Petyr Baelish.

Ramsey Bolton zase zemřel poté, co prohrál souboj s Jonem Snowem. Jako poražený byl uvězněn a následně sežrán hladovými psy, čemuž přihlíží Sansa v podání Sophie Turner. Právě tento moment vyzdvihl David Benioff, druhý z tvůrců seriálu. „Ve skutečnosti tu smrt pořádně nevidíte. Něco z toho vidíte v pozadí. Vidíte ale úsměv Sansy,“ řekl Benioff.

Smrt Ramseyho Boltona:

 

Domů
Sdílet
Diskuse