Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. dubna 2024 9:01
Čas čtení 1:09
Ondřej Mrázek

Myslí to vážně? Tvůrci The Last of Us chtějí nahradit Joela postavou ze Živých mrtvých (Apríl)

Myslí to vážně? Tvůrci The Last of Us chtějí nahradit Joela postavou ze Živých mrtvých (Apríl)
Zdroj: HBO / AMC
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US
Uložit Uložené

Natáčení druhé řady populárního seriálu The Last of Us je v plném proudu, nyní ovšem tvůrci přišli se zajímavou novinkou.

Zatímco fanoušci netrpělivě vyhlíží premiéru druhé řady populární seriálové adaptace oceňované herní série The Last of Us, přišla nyní kabelovka HBO spolu s tvůrci s poměrně bezprecedentním oznámením. Postavu Joela má totiž v druhé sérii nahradit Rick ze Živých mrtvých.

Doporučeno
Fanoušek šel 20krát do kina na Dunu 2. Teď dostane odměnu, kterou mu budou mnozí závidět Fanoušek šel 20krát do kina na Dunu 2. Teď dostane odměnu, kterou mu budou mnozí závidět 30. března 2024 16:50

Scenárista a showrunner seriálu Craig Mazin spolu s autorem her Neillem Druckmannem už krátce po premiéře první řady v rozhovorech naznačovali, že nechtějí jen slepě následovat děj The Last of Us Part II, ale místo toho mají v plánu diváky i fanoušky předlohy nadále překvapovat.

Nedávno se však na internetu objevila informace, že má již představitel Joela Pedro Pascal dotočeno, a tak mnozí začali spekulovat, že se jistému šokujícímu momentu z druhé hry přece jen nevyhneme. A zatímco konkrétní detaily ohledně Joelovy příběhové linky tvůrci nadále tají, vytasili se teď s něčím, z čehož nejspíš milovníkům zombie žánru exploduje hlava.

V seriálu se má totiž v nadcházející sezóně objevit postava Ricka Grimese s tváří Andrewa Lincolna, která má údajně narazit v divočině na osamocenou Ellie a pomoct jí v její cestě za pomstou. Zprávu už stačil okomentovat autor komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman, který z rozhodnutí stanic HBO a AMC (domov Živých mrtvých) zjevně nemá radost: „To jste se úplně zbláznili, ne?“

Zdroj blízký produkci pak dodává, že s nápadem propojit obě univerza přišel sám Druckmann. Důvodem údajně byla snaha dát fanouškům něco nového, co by mohli nenávidět, aby se neopakovala kritika po vydání druhé hry, jež byla mnohými označována z hlediska příběhu za kontroverzní. Jestli tohle taktické odvedení pozornosti v případě seriálu klapne, nebo to dopadne naprostou katastrofou, každopádně zjistíme někdy zkraje příštího roku.

Anketa:
Komu bys fandil*a v postapokalyptickém duelu?
Tým Joel
Tým Rick
Tým Joel
59 %
Tým Rick
41 %
Domů
Sdílet
Diskuse