Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. března 2024 16:50
Čas čtení 0:50
Karolína Fejtová

Fanoušek šel 20krát do kina na Dunu 2. Teď dostane odměnu, kterou mu budou mnozí závidět

Fanoušek šel 20krát do kina na Dunu 2. Teď dostane odměnu, kterou mu budou mnozí závidět
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA 2
Uložit Uložené

Společnosti Legendary, Fandango a Regal se spojily, aby daly uživateli platformy X lístky do kina, nápoje, popcorn a tematický balíček s překvapením zdarma za to, že viděl dvacetkrát film Duna: Část druhá.

„Sledujeme tě a jsme tvým fanouškem číslo jedna. Zapůsobila na nás tvoje oddanost k filmu Duna a rádi bychom ti pomohli na tvé cestě,“ napsal oficiální účet filmu na platformu X a označil tři profily – společnosti Legendary, Fandango a Regal. 

Doporučeno
Hlavní kameraman Vládců nebes nám prozradil, jak se natáčí seriál za 200 milionů dolarů. Austin Butler se choval netypicky Hlavní kameraman Vládců nebes nám prozradil, jak se natáčí seriál za 200 milionů dolarů. Austin Butler se choval netypicky 29. března 2024 14:00

Všechny tři profily do chvíle reagovaly. „Co takhle deset lístků zdarma na tvé další sledování Duny?“ ozvalo se Fandango. 

„Co by to bylo za film bez popcornu? Máme pro tebe deset popcornů a nápojů zdarma,“ reagovala společnost Regal, která provozuje jeden z největších řetězců kin ve Spojených státech amerických. 

„Přidáváme balíček s překvapením s tematikou Duny!“ dodala Legendary, mediální společnost, která se zabývá produkcí obsahu a podílela se i na tvorbě Duny.

Muž, který na platformě X vystupuje pod přezdívkou batsdune, v reakci napsal: „Tohle je šílený.“ Zároveň poznamenal, že se na film podívá třicetkrát. 

Anketa:
Viděl*a jsi film Duna: Druhá část?
Jasně!
Neviděl*a.
Jasně!
57 %
1346 Hlasů
Neviděl*a.
43 %
1001 Hlasů

Na příběh zapáleného fanouška reaguje i řada lidí ve vlákně. „To je skvělé!“ píše například jeden z uživatelů. Další říkají, že i oni byli na filmu v kině několikrát a chtěli by také dostat nějakou odměnu.

Domů
Sdílet
Diskuse