Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. dubna 2024 10:40
Čas čtení 0:26
Anna-Marie Hanzlíková

Netflix ovládla seriálová adaptace oblíbené dětské knížky

Netflix ovládla seriálová adaptace oblíbené dětské knížky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ŠVÉDSKO
Uložit Uložené

Seriálová adaptace oblíbené knížky Ronja, dcera loupežníka vtrhla na Netflix a kraluje nejen českým žebříčkům. Dočkáme se pokračování?

Adaptace oblíbené knížky od Astrid Lindgren vypráví o odvážné dívce Ronje. Brzy se spřátelí s chlapcem ze znepřáteleného loupežnického rodu Birkem a společně čelí různým dobrodružstvím ve švédských lesích. Nás oslnila právě skandinávská příroda, která je pro malou Ronju nebezpečným i magickým místem zároveň.

Doporučeno
Fanoušek šel 20krát do kina na Dunu 2. Teď dostane odměnu, kterou mu budou mnozí závidět Fanoušek šel 20krát do kina na Dunu 2. Teď dostane odměnu, kterou mu budou mnozí závidět 30. března 2024 16:50

První řada vstoupila v březnu na Netflix a v Česku se aktuálně drží na druhé příčce ve sledovanosti.

Podle serveru Collider bychom se další řady měli dočkat ještě letos, přesné datum ale ještě Netflix neupřesnil. Za Ronjou, dcerou loupežníka stojí známí skandinávští tvůrci a tvůrkyně. Scénář napsal Hans Rosenfeldt, tvůrce severských seriálových pecek Most a Marcella, režisérkou je Lissa James Larsson, která předtím pracovala třeba na Britannii.

Domů
Sdílet
Diskuse