Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. dubna 2024 13:51
Čas čtení 0:55
Anna-Marie Hanzlíková

Hear me out: Jak nový virální trend dobyl TikTok?

Hear me out: Jak nový virální trend dobyl TikTok?
Zdroj: The Walt Disney Studios
TECH DUŠEVNÍ ZDRAVÍ TIKTOK TIPY NA TIKTOKOVÉ ÚČTY VZTAHY
Uložit Uložené

TikTok zaplavila videa, v nichž se uživatelé*uživatelky svěřují se svými často šílenými crushes a platonickými láskami.

Co vlastně znamená ono titulní „Hear me out“, kterým se populární videa zpravidla uvádějí? Doslova to znamená „Vyslechněte si mě“, ale tuhle frázi lidé většinou používají, když vypráví něco, co by mohlo vyznít kontroverzně. Obvykle ji tedy proneseš, když očekáváš, že tvoje tvrzení vzbudí pozdvižení, hádku, překvapení nebo skepsi.

Doporučeno
V Německu řeší skandál s fotbalovými dresy. Připomínaly nacistickou symboliku V Německu řeší skandál s fotbalovými dresy. Připomínaly nacistickou symboliku 2. dubna 2024 9:45

A právě o to tak trochu jde i v novém trendu. V něm se ale lidé svěřují jen s jedním tématem, a to na koho z veřejně známých osobností mají crush. A čím bizarnější celebrita nebo třeba filmová postava, tím lépe.

Co pobavilo nás? To (Pennywise), Gill z Nema nebo Woody z Příběhu hraček. Našli jsme i video, v němž si jedna uživatelka ujíždí na reklamě na zubní kartáčky. Jinak se lidé většinou svěřují se svým tajným zalíbením v hercích*herečkách a dalších celebritách.

Pokud by ses i ty chtěl*a svěřit a trendující video natočit, tady ti přikládáme odkaz na populární šablonu. Na začátku videa se vždy objevuje screenshot ze sociální sítě X (dříve Twitter), kde mimochodem tenhle trend taky dost frčí. V příspěvku se kdosi ptá, kdo je váš nejšílenější „hear me out“. Pak už můžeš přidat fotky svých crushů a rozpovídat se o nich. Video se dá jednoduše vytvořit v CapCut.

Domů
Sdílet
Diskuse