Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. dubna 2024 12:40
Čas čtení 1:04
Veronika Ábelová

Blíží se vydání nového alba Billie Eilish? Po světě se objevují billboardy

Blíží se vydání nového alba Billie Eilish? Po světě se objevují billboardy
Zdroj: Getty Images/ volně k užití
HUDBA BILLIE EILISH HUDBA
Uložit Uložené

Od posledního alba Billie Eilish Happier Than Ever uběhly tři roky. V hlavních městech po celém světě se v posledních dnech začaly objevovat lákavé billboardy s typickým symbolem panáčka. Blíží se vydání nového alba?

Držitelka Grammy a Oscarů Billie Eilish nejspíš chystá v pořadí třetí studiové album. V roce 2019 vydala album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? a o dva roky později Happier Than Ever. V roce 2022 vydala EP s názvem Guitar Songs, které obsahuje dvě skladby.

Doporučeno
Časopis Forbes zařadil Taylor Swift na seznam nejbohatších lidí planety. Její jmění přesáhlo miliardu Časopis Forbes zařadil Taylor Swift na seznam nejbohatších lidí planety. Její jmění přesáhlo miliardu 3. dubna 2024 9:30

Poslední vydaný singl k oblíbenému filmu Barbie What Was I Made For sklidil obrovský úspěch. Za společnou práci se svým bratrem Finneasem získala Oscara za nejlepší píseň, cenu Grammy za píseň roku a Zlatý glóbus za nejlepší filmovou píseň. Můžeš se po třech letech těšit na další desku od Billie?

V posledních dnech se na sociálních sítích začaly objevovat fotky a videa billboardů z celého světa, na kterých se objevují tmavě modré úryvky textů. Nechybí na nich ani její symbolický panáček. Billboardy mají odstíny modré a sama Billie si nedávno svou profilovku na Instagramu změnila na modrou, což naznačuje určitou spojitost.

Tento styl oznámení nového alba se opakuje z minulých let, kdy její tým použil podobnou taktiku k vydání druhého alba Happier Than Ever. Je tedy možné, že se opravdu něco blíží.

Doporučeno
Opravdové město duchů? Koukni na sídliště pro miliony lidí, které dnes zeje prázdnotou Opravdové město duchů? Koukni na sídliště pro miliony lidí, které dnes zeje prázdnotou 2. dubna 2024 12:49

Billie Eilish na svém Instagramu koncem února potvrdila, že se její nové album masteruje. To je většinou poslední krok před samotným vydáním. V září minulého roku také naznačila, že chystá projekt plný nové hudby. „Jsme ve finální fázi přípravy. To ještě neznamená, že album zanedlouho vyjde, ale blížíme se k tomu a je to vzrušující,“ sdělila Billie Eilish.

Objevující se billboardy tedy nejspíš nebudou náhodou a brzy se můžeš těšit na novou hudbu.

Domů
Sdílet
Diskuse