Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. dubna 2024 14:05
Čas čtení 1:08
Veronika Ábelová

Na Metronome zavítá zpěvačka Raye se svými hity Escapism nebo Prada! Na koho dalšího se těšit?

Na Metronome zavítá zpěvačka Raye se svými hity Escapism nebo Prada! Na koho dalšího se těšit?
Zdroj: Refresher/David Marcin
HUDBA FESTIVALY HUDBA METRONOME PRAGUE
Uložit Uložené

Letos se bude konat už sedmý ročník hudebního festivalu Metronome Prague na Výstavišti Praha. Na Metronome opět zavítají známá světová i česká jména jako Milky Chance, The Blaze, Tom Grennan, Rohony nebo Sofian MedjMedj. Kdo doplní letošní line-up?

Metronome Prague se bude konat už sedmým rokem v Praze na Výstavišti, letos od 20. do 22. června. Nabídne spoustu známých domácích i zahraničních jmen, ale také doprovodný program. Na letošním třídenním festivalu plném hudby vystoupí Milky Chance, Micheal Kiwanuka, The Blaze, Kosheen 25 ft. AIKO, Tom Grennan a další.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Nejlepším českým seriálům vévodí kriminálky a pohádky, vyhrála úplná novinka ŽEBŘÍČEK: Nejlepším českým seriálům vévodí kriminálky a pohádky, vyhrála úplná novinka 10. dubna 2024 7:37

Nebudou chybět ani oblíbení čeští umělci a umělkyně, jako je Rohony, Sofian MedjMedj, kapela November 2nd, Lenny nebo Michael Kocáb. Kdo další na Metronomu vystoupí?

Letošní headlinerkou bude talentovaná britská zpěvačka Raye, která svými hity Escapism a Prada ovládla nejen sociální sítě. Jako další na Metronomu vystoupí James Cole & Live Band, Annet X a Nobodylisten nebo Paulie Garand. Pro milovníky metalu a rapu vystoupí REDZED.

 

Letošní ročník bude mít také svou samostatnou podcastovou stage, na které vystoupí Dobrovský & Šídlo nebo podcast Jana Bicana My děti ze stanice 2020. Čeká tě také food zóna plná dobrého jídla.

Vstupenky seženeš na webových stránkách festivalu. Zakoupit můžeš vstupenku na jeden den nebo na všechny tři. Jednodenní vstupenka na jakýkoliv den pro dospělého stojí 1 790 korun. Pokud chceš být VIP, zaplatíš za jednodenní vstupné 3 990 korun. Třídenní vstup na celý festival tě bude stát 3 190 korun a VIP vstupenka na tři dny 5 990 korun.

Doporučeno
Podvod v Survivoru? Filip dopředu věděl, že bude muset ze hry odejít, hrozí mu velká pokuta Podvod v Survivoru? Filip dopředu věděl, že bude muset ze hry odejít, hrozí mu velká pokuta 9. dubna 2024 13:21

Jestli jsi ve věku 18–20 let, můžeš si koupit junior vstupenku na celé tři dny za 1 490 korun. Nutné je prokázat se při vstupu kartičkou pojištěnce nebo občanským průkazem. Metronome nabízí i vstupné pro děti do 11 let na celé tři dny za 290 korun. Dětská vstupenka je možná i ve VIP zóně, a to opět za 290 korun. A nezapomeň, festival bude cashless.

Vice informací a celý line-up najdeš na webových stránkách Metronomu a na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse