Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. dubna 2024 14:06
Čas čtení 0:28
Anna-Marie Hanzlíková

Po Barbie desková hra. Jaký film chystá Margot Robbie?

Po Barbie desková hra. Jaký film chystá Margot Robbie?
Zdroj: TASR (AP Photo/Chris Pizzello)
FILMY A SERIÁLY BARBIE FILM MARGOT ROBBIE NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Herečka se má stát producentkou nového filmu ze světa deskové hry Monopoly.

Zvěsti potvrdil server Variety. Film má produkovat společnost Lionsgate a Lucky Chap, kterou vlastní Robbie společně se svým manželem Tomem Ackerleym a Joseym McNamarou. Stála již za filmy jako Já, Tonya, Nadějná mladá žena nebo Saltburn.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Nejlepším českým seriálům vévodí kriminálky a pohádky, vyhrála úplná novinka ŽEBŘÍČEK: Nejlepším českým seriálům vévodí kriminálky a pohádky, vyhrála úplná novinka 10. dubna 2024 7:37

Podílet se má i sama herní společnost Hasbro Entertainment, která hru vydává. Podle producentů jsou Monopoly nejoblíbenější deskovou hrou na světě s až 99 procenty povědomí o značce. Od roku 1935 se prodalo na půl miliardy kopií.

Filmy na základě herních světů a dětských her zažívají po úspěchu Barbie boom. Už dříve LuckyChap oznámilo, že by měl vzniknout i film na základě populární hry The Sims.

Domů
Sdílet
Diskuse