Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. dubna 2024 13:39
Čas čtení 0:38
Anna Peclová

Růžové grilování. Heinz uvedl na trh omáčku Barbiecue

Růžové grilování. Heinz uvedl na trh omáčku Barbiecue
Zdroj: Heinz/Propagační materiál
ZAHRANIČÍ BARBIE GASTRONOMIE
Uložit Uložené

V rámci výročí 65 let od prvního předvedení barbie oznámila americká společnost Mattel a výrobce potravin Heinz netradiční spolupráci. Na trh uvedou novinku: Heinz Classic Barbiecue Sauce.

Speciální omáčka je směsí veganské majonézy a barbecue omáčky a samozřejmě je, díky extraktu z červené řepy, růžová. Heinz připravovanou novinku sdílel na sociálních sítích už loni v srpnu, spolu s lahví rajčatového Kenchupu. V popisku fotografie se ptal, jestli by se měl „tento sen stát skutečností“.

Doporučeno
StarDance odtajnilo první soutěžící. Kdo si zatančí ve 13. řadě? StarDance odtajnilo první soutěžící. Kdo si zatančí ve 13. řadě? 15. dubna 2024 8:03

Limitovaná edice se od pondělí online prodává ve Velké Británii. K dispozici je jen 5000 lahví. Další várka se bude od 17. dubna prodávat v supermarketech Tesco a od poloviny května v online doručovací službě Ocado, taktéž ve Velké Británii. Doporučená maloobchodní cena je 3,39 libry, tedy asi 91 korun.

Na trh se také dostane ve Španělsku. „Nikdy neříkáme nikdy,“ řekl k možnosti rozšíření na další trhy Andre Fernandes, viceprezident společnosti Heinz. Kromě Barbiecue by se na trhu mohl objevit i další výrobek inspirovaný slavnými postavičkami, a to Kenčup (Kenchup).

Zpět
Sdílet
Diskuse