Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2024 12:51
Čas čtení 1:12
Ella Petrová

Kdo je Crackhead Barney? Kontroverzní umělkyně napadla slavného herce, pak způsobila spoušť v živém přenosu

Kdo je Crackhead Barney? Kontroverzní umělkyně napadla slavného herce, pak způsobila spoušť v živém přenosu
Zdroj: YouTube / Pierce Morgan Uncensored
ZAJÍMAVOSTI ALEC BALDWIN
Uložit Uložené

Bizárek v podobě americké performerky Crackhead Barney opět přilákal pozornost médií.

Crackhead Barney je dle vlastních slov americká performerka a umělkyně, ostatní ji přirovnávají spíš k online trollovi, jehož persona vznikla před několika lety, když se začala převlékat a obtěžovat lidi v New Yorku. Na sociálních sítích sdílí videa se satirickými rozhovory pod názvem Crackhead Barney and Friends.

Doporučeno
Štěpán Kozub přezpíval hit Petra Hapky. Génius s nádherným hlasem, shodují se fanoušci Štěpán Kozub přezpíval hit Petra Hapky. Génius s nádherným hlasem, shodují se fanoušci 25. dubna 2024 14:21

Terčem Crackhead Barney se každopádně naposledy stal i hollywoodský herec Alec Baldwin, jehož obtěžovala v newyorské kavárně. Kvůli této bizarní události byla vyzpovídána novinářem Piersem Morganem v pořadu Uncensored.


V rozhovoru se Crackhead Barney objevila polonahá a měla na sobě pouze plenu. Obličej si přemalovala nabílo (je tmavé pleti), dala si červenou rtěnku, sluneční brýle a blonďatou paruku. K tomu všemu přidala krční límec, ruku měla v sádře nebo v závěsu a držela jednu berli.
 
Když se jí Morgan zeptal, proč napadla herce Baldwina, nechtěla na to odpovědět a trvala na tom, že byla Baldwinem zmrzačena.
 


Barney je zároveň propalestinskou aktivistkou a v kavárně po Baldwinovi požadovala, ať řekne „svobodná Palestina“, přitom si herce natáčela. Ten už to nevydržel a vytrhl jí telefon z rukou. V tu chvíli okamžitě začala ječet, že ji Baldwin napadl a že je obětí.
 
V interview Morganovi odpověděla: „Co jsem udělala Alecu Baldwinovi? Piersi, vidíš tu škodu, kterou mi Alec způsobil?“ a ukázala na svoji berli. „Vidíš tu škodu? Podívej na moje ruce! Podívej na moje ruce, Piersi! Podívej na můj krk! V pondělí jsem byla zmrzačena bílým mužem!“
 
Morgan ji ujistil, že nebyla zmrzačena, a za toto tvrzení ho označila „dalším bílým ďáblem“. Když pak moderátor, který je sám při svých rozhovorech málokdy tím „normálním“ a soudným a taky se za ty roky nevyhnul řadě kontroverzí, interview ukončil, divili se ostatní jeho hosté, proč vůbec tuto osobu zkoušel zvát na seriózní rozhovor, když mohl tušit, co asi přijde.

Domů
Sdílet
Diskuse