Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2024 14:58
Čas čtení 0:51
Ella Petrová

VIDEO: Trailer na pátou řadu Kardashianek je tu. Řeší hádky Kim a Khloé a nádor matky Kris

VIDEO: Trailer na pátou řadu Kardashianek je tu. Řeší hádky Kim a Khloé a nádor matky Kris
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY KENDALL JENNER KIM KARDASHIAN KOURTNEY KARDASHIAN KYLIE JENNER REALITY SHOW
Uložit Uložené

Reality show The Kardashians se vrací a na platformě Hulu či Disney+ se objeví již 23. května.

Rodina Kardashianových je plná skandálů, dramat a šíleností, své fanoušky a fanynky tak překvapuje takřka každý den. Co představí nová řada jejich reality show?

Doporučeno
Blíží se Den matek. Máme pro tebe několik tipů, jak strávit den s tou svou Blíží se Den matek. Máme pro tebe několik tipů, jak strávit den s tou svou 9. května 2024 10:15

Všechny dočista zaskočily neshody, dalo by se říci až hádky, mezi sestrami Kim a Khloé, které se objevily v prvním traileru. V posledních několika letech se totiž zdálo, že se velmi sblížily. Nyní se však nad jejich vztahem objevily mráčky. Problémem byla vždy třetí sestra Kourtney, která nevycházela s Kim. Kolem jejich roztržek se točila poslední série. Jak je však vidět, karty se obrátily.
 
V jednom z klipů se Kim ostře pustila do Khloé, hanlivě jí vytkla, že se neustále uráží a hrozně ostatní odsuzuje. Khloé naopak o Kim prohlásila, že je nesnesitelná. V dalším klipu Khloé dodává, že spolu sestry ne vždy vycházejí. „Vždycky říkám, že jsem vyhrála jackpot, co se týče rodiny, ale sestry umí být kruté a brutální.“ 

Doporučeno
Michaela Jacksona si v připravovaném filmu zahraje jeho vlastní synovec. Jsou k nerozeznání Michaela Jacksona si v připravovaném filmu zahraje jeho vlastní synovec. Jsou k nerozeznání 6. května 2024 13:04

Nová série se bude týkat také těhotné Kourtney, která zažila nepříjemné chvilky, kdy bojovala o to, aby nepotratila svého tehdy nenarozeného syna Rockyho, kterého má s bubeníkem Travisem Barkerem.
 
Dále se bude točit okolo matky klanu Kris Jenner, které doktoři našli malý nádor. Aktuální zdravotní stav Kris je momentálně neznámý. V reality show se objeví i mladší sestry Kendall a Kylie Jenner, v traileru se o jejich životech ale nedozvídáme nic závratného.

Domů
Sdílet
Diskuse