Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2024 10:42
Čas čtení 0:57
Veronika Ábelová

Konkurence pro Netflix? Disney+ a Max spojí své síly v novém streamovacím balíčku

Konkurence pro Netflix? Disney+ a Max spojí své síly v novém streamovacím balíčku
Zdroj: Unsplash/Glenn Carstens-Peters/volně k užití
FILMY A SERIÁLY DISNEY HBO MAX
Uložit Uložené

Ve Spojených státech bude od léta dostupný nový streamovací balíček společností Disney Entertainment a Warner Bros. Discovery. Ty nabídnou předplatitelům služby platforem Disney+, Hulu a Max.

Nejsilnější streamovací platformu Netflix čeká v následujících měsících konkurence v podobě streamovacícho balíčku od společností Disney Entertainment a Warner Bros. Discovery. V novém balíčku bude na výběr z bohatého obsahu kanálů ABC, CNN, DC, Discovery, Disney, Food Network, FX, HBO, HGTV, Hulu, Marvel, Pixar, Searchlight, Warner Bros. a dalších.

Doporučeno
Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov Nová televize OK TV odhalila program. Hodlá překonat TV Barrandov 8. května 2024 17:57

Streamovací balíček budou moct předplatitelé ve Spojených státech zakoupit na webu platforem Disney+, Hulu a Max. K dispozici budou mít na výběr mezi verzí bez reklam i s reklamou. Jestli se nový streamovací balíček dostane i do dalších zemí, oznámí společnosti v nadcházejících měsících.

Disney Entertainment a Warner Bros. Discovery si od nové platformy, kterou spustí toto léto, slibují nárůst nových předplatitelů a udržení těch stávajících. Generální ředitel a prezident pro globální streamování a hry společnosti Warner Bros. Discovery se k novince v odvětví streamovacích platforem také vyjádřil.

„Nabídka této nevídané hodnoty zábavy pro fanoušky napříč všemi doplňkovými žánry, které tyto tři služby nabízejí, představuje nový silný plán pro budoucnost streamingového odvětví,“ uvedl. Tímto spojením zároveň Disney Entertainment a Warner Bros. Discovery mohou lépe čelit nejsilnější konkurenci, streamovací platformě Netflix.

Doporučeno
Michaela Jacksona si v připravovaném filmu zahraje jeho vlastní synovec. Jsou k nerozeznání Michaela Jacksona si v připravovaném filmu zahraje jeho vlastní synovec. Jsou k nerozeznání 6. května 2024 13:04

O tom, zda se nový streamovací balíček dostane i do jiných zemí, bude rozhodnuto v příštích měsících. Do Česka ale zatím míří streamovací platforma Max, která nahradí stávající HBO MAX společnosti Warner Bros. Discovery. Nabídku rozšíří o Discovery+, Eurosport nebo filmy a seriály z dílny Warner Bros., DC, TLC nebo Cartoon Network. Nová platforma Max bude v Česku spuštěna už 21. května.

Domů
Sdílet
Diskuse