Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2024 v 14:53
Čas čtení 0:40
Radoslava Juračková

Diddy promluvil o videu, na kterém kope expartnerku a vláčí ji za vlasy po zemi

Diddy promluvil o videu, na kterém kope expartnerku a vláčí ji za vlasy po zemi
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images
OSOBNOSTI DOMÁCÍ NÁSILÍ
Uložit Uložené

Zpěvák je ochotný nést za své chování následky. Jeho bývalá přítelkyně uvedla, že byl během útoku pod vlivem omamných látek.

Rapper Diddy se vyjádřil k videu, které o víkendu obletělo internet. Klip z roku 2016 zachycuje Diddyho a jeho tehdejší partnerku Cassie Ventura. Na videu je vidět, jak zpěvák svou partnerku kope na hotelové chodbě a táhne ji za vlasy po zemi. Záznam z hotelové kamery exkluzivně zveřejnilo CNN.

V případu probíhá soudní jednání. CNN informuje, že Cassie Ventura ve výpovědi uvedla, že její bývalý partner byl pod vlivem omamných pátek a udeřil ji do obličeje, čímž jí způsobil monokl.

Doporučeno
Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix 16. května 2024 v 17:21

Na svém Instagramu zveřejnil vyjádření, ve kterém se v této věci omluvil. „Je nesmírně těžké přemýšlet o nejtemnějších obdobích mého života. Někdy to ale musíte udělat. Byl jsem doj***ný. Překročil jsem hranici a na nic se nevymlouvám. Moje chování ve videu je neomluvitelné. Přijímám za něj plnou odpovědnost a jsem znechucený.“

Ve své zpovědi také uvedl, že se snaží být lepším člověkem, navštěvuje odborníka a chodí na terapii. Přiznal, že ani nežádá o odpuštění a chce se jen omluvit.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LOVE (@diddy)

Domů
Sdílet
Diskuse