Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Beats for Love.
30. května 2024 v 11:00
Čas čtení 1:46

Line-upu letošních Beats for Love kraluje nejlepší DJ světa. Kdo kromě Davida Guetty dorazí do Ostravy?

Line-upu letošních Beats for Love kraluje nejlepší DJ světa. Kdo kromě Davida Guetty dorazí do Ostravy?
Zdroj: Neville Hopwood/Getty Images for MDLBEAST SOUNDSTORM
KULTURA BEATS FOR LOVE FESTIVALY
Uložit Uložené

Ostravský festival slaví 10. výročí ve velkém a přiváží to nejlepší ze světové taneční hudby.

Beats for Love, největší hudební festival v Česku a na Slovensku, patří k největším festivalům elektronické hudby v Evropě. Ve dnech 3.–6. července 2024 se můžeš těšit na jubilejní 10. ročník, který se už tradičně koná v Dolních Vítkovicích v Ostravě. Bude to velkolepá oslava, na které vystoupí nejlepší DJs světa. Mezi nimi například W&W, Lost Frequencies, Eric Prydz nebo David Guetta.

David Guetta

Řekl*a bys, že tomuhle francouzskému králi taneční scény je 56 let? Už roky sype jeden hit za druhým, plní festivaly i nejlepší kluby světa a na featech má jména, jako jsou Akon, Sia, Bebe Rexha či Justin Bieber. Pokud vyrazíš na Beats for Love, můžeš si v sobotu zapařit třeba na loňskou hitovku „I'm Good“ i na staré dobré songy jako „Titanium“, „When love takes over“, „Gettin' Over You'“ nebo „Where Them Girls At“. 

Lost Frequencies

Hned první den odehraje svůj deephousový set Lost Frequencies. Producent z Belgie jménem Felix De Laet má na svém kontě několik hitů. Posledním výraznějším kouskem je „The Feeling“, určitě ale budeš znát i songy jako „Where Are You Now“, „Are You With Me“ nebo „Reality“.

W&W

Středa bude nabitá. Kromě Lost Frequencies se na hlavní Love stagi ukáže vůbec poprvé v historii festivalu také nizozemská dvojka W&W, která vystupuje na největších světových festivalech, jako je Tomorrowland nebo Ultra Music. Jeí songy poznáš podle nakažlivých melodií a masivních dropů, které tě nenechají v klidu. „How Many“, „Big Foot“, „Rave After Rave“ a další hitovky tohohle dua budou ve středu znít vítkovickým areálem. 

Eric Prydz

Premiéru bude mít na Beats for Love také housový interpret Eric Prydz. Se svými stěžejními hity „Call on Me“, „Pjanoo“ či „Proper Education“ vystoupí na Love stagi ve čtvrtek. Právě první zmíněný hit ho v roce 2004 dostal na první příčky hitparád a do povědomí fanoušků elektronické hudby po celém světě. Eric Prydz byl také u zrodu projektu Swedish House Mafia, který momentálně tvoří Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello.

Kromě výše zmíněných obsahuje nadupaný program festivalu také jména jako Adriana Lopez, Border One, Klaps, Ø [Phase] či Eli Brown. Na Zion stagi vystoupí letos poprvé výherce Drum & Bass Awards MC Bellyman z Velké Británie. Svůj set na festivalu zahraje také duo D-Block & S-Te-Fan, a to na pódiu Empire stage. Oblíbená D&B Forge stage přivítá dva nové interprety, kterými jsou A Little Sound a Monty, a na Freedom stagi si návštěvníci užijí vystoupení DJe Badjokese. Psy stage, která je zaměřená nejen na psytrance, ale také na další žánry psychedelické a experimentální hudby, uvítá dva nové interprety, kterými budou CJ Art a Tim Haze. A na scéně zvané Objevte více muziky se můžeš těšit na show KPD a Trimtone. 

koupit vstupenky
Domů
Sdílet
Diskuse