Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
24. června 2024 v 18:07
Čas čtení 1:09
Ella Petrová

Hvězda Upířích deníků je prý připravena na nový seriál. Zatím se údajně neobjevilo nic, co by stálo za to

Hvězda Upířích deníků je prý připravena na nový seriál. Zatím se údajně neobjevilo nic, co by stálo za to
Zdroj: Warner Bros. Television
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Poslední seriál, ve kterém se Nina Dobrev objevila, je z roku 2019.

Poté, co opustila divácky populární seriál Upíří deníky po konci šesté série, se objevovala převážně jen ve filmech. Jedinou televizní rolí byla Clem v seriálu Fam z roku 2019.

Doporučeno
Tohle je pět nejlepších masových polévek. Ve velkém žebříčku se objevilo i Česko Tohle je pět nejlepších masových polévek. Ve velkém žebříčku se objevilo i Česko 22. června 2024 v 10:10

Jak to tak vypadá, herečka není proti tomu zahrát si opět v seriálu, je tomu prý i otevřená. Zatím se ale podle jejích slov neobjevilo nic, co by stálo za natočení.
 
„Nedělám nutně rozdíly mezi televizí a filmem. Jen jsem nenašla nic, z čeho bych byla nadšená. (...) Pokud bych něco přijala, tak z toho chci mít opravdovou radost,“ řekla deníku Post při propagaci filmu Reunion, který má premiéru 28. června. Postava prý pro herečku musí být výzvou.
 
V novém komediálním filmu Reunion hraje něco zcela jiného než doposud, její postava Amanda Tanner je původně party girl, ze které se nakonec stane chladná a bezcitná politička. „Líbilo se mi hrát někoho tak zlého a tolik odlišného, než jsem já,“ řekla Dobrev.

Doporučeno
VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ 23. června 2024 v 15:49

Průlomovou rolí pro Ninu Dobrev byla Elena Gilbert z Upířích deníků, kde si zahrála po boku Iana Somerhaldera a Paula Wesleyho. Seriál však opustila po šesti řadách, běžel pak ještě další dva roky.
 

upíří deníky
Zdroj: The CW


Její odchod ze seriálu tenkrát nikdo moc nepochopil, hrála hlavní roli a najednou show opustila. Plno lidí tvrdilo, že důvodem byl její rozchod s Ianem, se kterým tvořila pár tři roky a současně hráli i seriálové partnery.
 
Herečka svůj odchod objasnila tak, že to byl plán. Chtěla hledat i jiné role než jen teenagerky. „Hrajete stejnou postavu po moc dlouhou dobu,“ řekla pro The Post.

Doporučeno
Fitness influencer Marek si nechal udělat 26 zirkonových zubů v Turecku: „Je to tam třikrát levnější.“ Hazard, říká zubařka Fitness influencer Marek si nechal udělat 26 zirkonových zubů v Turecku: „Je to tam třikrát levnější.“ Hazard, říká zubařka 21. června 2024 v 12:00

„Dřív, když jsem hrála v seriálu, tak každá řada měla 24 epizod a jedna trvala hodinu. Dnes už seriály netrvají tak dlouho. Je to mnohem udržitelnější a můžete vyprávět příběhy déle, když je méně epizod. Cítím, že jsem tomu otevřená, to je jisté,“ uvedla.

Domů
Sdílet
Diskuse