Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2024 v 14:18
Čas čtení 0:30
Vincenc Novák

VIDEO: Jiří Procházka promluvil o tvrdé porážce v UFC. „Musím se zlepšit, nebo skončím,“ řekl

VIDEO: Jiří Procházka promluvil o tvrdé porážce v UFC. „Musím se zlepšit, nebo skončím,“ řekl
Zdroj: Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY JIŘÍ PROCHÁZKA MMA UFC
Uložit Uložené

Procházka zveřejnil na svém Instagramu emotivní video, ve kterém poděkoval svému soupeři Alexi Pereirovi.

„Děkuji všem za podporu. Děkuji i tobě, Alexi, za zápas, byl jsi lepší,“ řekl český zápasník s tím, že mu v hlavě běží jen jedna věc. „Musím se posunout na vyšší level, nebo už znovu nebojovat,“ prohlásil. V komentářích se dočkal velké podpory od fanoušků, kteří věří, že se bojovník vrátí zpět silnější.

Doporučeno
VIDEO: Jiří Procházka v boji o pás UFC padl. Pereira ho kopem do hlavy poslal k zemi a ubil jej VIDEO: Jiří Procházka v boji o pás UFC padl. Pereira ho kopem do hlavy poslal k zemi a ubil jej 30. června 2024 v 6:57
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jiří “BJP” Procházka (@jirkaprochazka)

Procházka, který má za sebou v kariéře už 30 výher a 5 proher, se s Pereirou utkal v odvetě v neděli ráno. Pereira vládl v boji už od úvodu a českého samuraje poslal na zem v poslední sekundě prvního kola. Na začátku druhého kola pak Brazilec trefil Procházku kopem do hlavy a poslal jej na zem. Po sérii dalších úderů rozhodčí zápas ukončil. 

Doporučeno
How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok 28. června 2024 v 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse