Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
15. července 2024 v 7:00
Čas čtení 0:23
Karolína Fejtová

WhatsApp přichází s novinkou, která potěší mnoho lidí. Týká se hlasovek

WhatsApp přichází s novinkou, která potěší mnoho lidí. Týká se hlasovek
Zdroj: Pexels/volně k užití
ČESKO WHATSAPP
Uložit Uložené

Chatovací aplikace WhatsApp přináší novinku. Kdo se na ni může těšit a co skrývá?

Novinka se týká uživatelů Androidu, ti s operačním systémem iOS už ji totiž několik měsíců mají. Jedná se o textový přepis hlasových zpráv. WhatsApp tuto funkci zpřístupnil pro Android prostřednictvím beta verze aplikace s číslem 2.24.15.5. Informoval o tom web TN.cz s odkazem na server WEBetaInfo.

Doporučeno
Tyto hry teď koupíš za méně než 250 korun. Ve slevě je nejlepší česká hra, parádní batmanovka a další Tyto hry teď koupíš za méně než 250 korun. Ve slevě je nejlepší česká hra, parádní batmanovka a další 12. července 2024 v 11:00

Funkce je zatím zpřístupněna některým beta testerům, kteří si nainstalují nejnovější aktualizace WhatsApp beta pro Android z Google Play. V rozmezí několika týdnů ji však vývojář zpřístupní většímu množství lidí.

Novinka prozatím funguje jen pro několik jazyků, a to pro angličtinu, španělštinu, portugalštinu, ruštinu a hindštinu. Mezi další by se funkce mohla brzo rozšířit.

Domů
Sdílet
Diskuse