Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2024 v 11:00
Čas čtení 3:54
Ondřej Jarůšek

Tyto hry teď koupíš za méně než 250 korun. Ve slevě je nejlepší česká hra, parádní batmanovka a další

Tyto hry teď koupíš za méně než 250 korun. Ve slevě je nejlepší česká hra, parádní batmanovka a další
Zdroj: Rocksteady Studios/volně k užití
TECH GAMING TIP NA HRY
Uložit Uložené

Jsou tady další velké slevy na hry. Za pár korun si teď můžeš pořídit klenoty, které by neměly ve tvé sbírce chybět.

Baví tě střílečky, adventury nebo obrovské RPG hry? Ať už holduješ jakémukoliv z těchto žánrů, máme pro tebe tipy na super hry, které v těchto dnech můžeš pořídit velmi lacině. Zároveň se přitom jedná o senzační tituly, které v recenzích sbíraly vysoké známky a vyhrávaly i prestižní ceny. Tak spěchej, dokud jsou slevy aktuální!

Doporučeno
Hraj, než to zakážou! Tohle jsou příběhy cenzury ve hrách: v jedné střílíš koťátka, v další si vybíráš vzhled genitálií Hraj, než to zakážou! Tohle jsou příběhy cenzury ve hrách: v jedné střílíš koťátka, v další si vybíráš vzhled genitálií 8. července 2024 v 16:45

Crysis Remastered Trilogy

PlayStation (248 korun)

crysis
Zdroj: Crytek/volně k užití

Akční série Crysis od věhlasného německého studia Crytek (autoři původního Far Cry) platí za jednu z nejikoničtějších stříleček všech dob. V letech 2007 až 2013 vyšly tři díly, které se následně dočkaly kompletně remasterované verze. Celou trilogii ve vylepšené kvalitě si tak nyní můžeš koupit ve velké slevě.

Jedním z klíčových prvků hry jsou technologicky vyspělé nanoobleky, které protagonisté jakožto příslušníci speciálních jednotek v jednotlivých hrách nosí. Tyto obleky jim totiž propůjčují speciální schopnosti, jako například nadlidskou rychlost, sílu, obranyschopnost nebo i dočasnou neviditelnost.

Doporučeno
Zahraj si v reality show komunistů a najdi cestu z hlubokých lesů. Tohle je top 10 českých her, které možná neznáš Zahraj si v reality show komunistů a najdi cestu z hlubokých lesů. Tohle je top 10 českých her, které možná neznáš 28. června 2024 v 9:30

Srdce milionů hráčů a hráček si série získala zejména díky zábavné hratelnosti, která umožňuje vícero způsobů boje. Pokud tě tedy trilogie Crysis minula, doporučujeme to napravit. A i když jsi původní trojici her v minulosti už hrál*a, se zlevněnou remasterovanou verzí se vyplatí si ji zopakovat.

Fanoušky a fanynky série navíc potěší, že studio momentálně pracuje na čtvrtém díle série. Kdy se jej však dočkáme a o čem bude, zatím není známo.

Batman: Arkham Collection

PlayStation (185 korun)

arkham knight
Zdroj: Rocksteady Studios/volně k užití

Jak asi milovníci a milovnice superhrdinů vědí, během let vyšla spousta her s Batmanem napříč různými žánry i herními systémy. Zdaleka nejpovedenějším a nejpopulárnějším titulem s Temným rytířem v hlavní roli je Arkham série od Rocksteady Studios. A všechny tři díly (Arkham Asylum, Arkham City a Arkham Knight) si teď můžeš kopit za naprosto neodolatelnou cenu.

Arkham série představuje báječný výlet do Gothamu, který si zaručeně užijí i ti, kteří třeba běžně tolik superhrdinským titulům neholdují. Všechny tři hry vynikají povedenou atmosférou, poutavými dějovými linkami a hlavně senzační hratelností, která kromě dynamických soubojů se zločinci a superpadouchy zahrnuje i detektivní práci a vyšetřování na místech činu.

Doporučeno
Máš plné úložiště na PlayStationu? Tenhle disk má až 4 TB, hry se ti s ním načtou rychleji Máš plné úložiště na PlayStationu? Tenhle disk má až 4 TB, hry se ti s ním načtou rychleji 6. září 2024 v 13:30

Vůbec nejlepším dílem této série je poslední titul Arkham Knight, který je ztělesněním takřka dokonalé akční adventury. A i po téměř deseti letech se jedná o opravdu fantastický počin. Bohužel, od původních her se tvůrci svým nejnovějším titulem Suicide Squad: Kill the Justice League výrazně odklonili, zbývá tak jen doufat, že na Arkham sérii ještě někdy navážou.

Hades

Epic (208 korun), Switch (235 korun)

hades 2
Zdroj: Supergiant Games/propagační materiál

Her z posledních let, které by v recenzích obdržely plný počet bodů, není zrovna mnoho. Hades od studia Supergiant Games je však jednou z nich. Toto roguelike akční RPG v roce 2020 obletělo svět a na prestižích The Game Awards, takzvaných „herních Oscarech“, zvítězilo hned ve dvou kategoriích – pro nejlepší indie a nejlepší akční hru. A to zcela zaslouženě.

Doporučeno
Český banger a návrat hororové legendy. Toto je 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2024 Český banger a návrat hororové legendy. Toto je 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2024 30. května 2024 v 8:00

Jak už může samotný název prozrazovat, hra tematicky vychází z řecké mytologie. Čeká tě v ní strastiplná cesta z temného podsvětí až na vrchol Olympu, během které změříš síly s nespočtem nepřátel a těžkými bossy. Středobodem hry je právě senzační soubojový systém, který ze hry dělá nesmírně návykovou řežbu. Přesvědč se na vlastní kůži, nebudeš litovat!

Fallout 4

Epic (210 korun), PlayStation (188 korun)

fallout 4
Zdroj: Bethesda Game Studios

Taky máš za sebou všech osm dílů povedeného seriálu Fallout na Amazonu? Pokud ano a chceš se ještě více ponořit do tohoto fascinujícího světa, můžeš sáhnout po čtvrtém dílu této legendární herní série, jejíž kořeny sahají až do 90. let. Vůbec ale nevadí, pokud jsi třeba žádný z předešlých dílů dosud nehrál*a. Hra je totiž navržena tak, aby byla ideálním vstupem do série i pro úplného nováčka.

Na samotném začátku hry, který se odehrává těsně před zničujícím dopadem bomb, si zvolíš, zda chceš hrát za muže, či ženu. Poté se rozezní sirény a společně se svou rodinou se skryješ v podzemním protiatomovém krytu Vault 111. Tvoji ženu (či manžela) však někdo zabije a tvé dítě z krytu unesou. To odstartuje tvou cestu za pomstou a dobrodružství, které tě pohltí na dlouhé desítky hodin.

Během hry budeš objevovat bohatý svět, zabíjet zmutovaná monstra, vytvářet spojenectví a budovat vlastní kolonii. Hra toho nabízí opravdu hodně, není proto divu, že po vydání sklidila velký úspěch a byla nominována na řadu cen, z nichž některé i vyhrála.

Metro Exodus

Xbox (115 korun)

metro exodus
Zdroj: Deep Silver/propagační materiál

Píše se rok 2035 a hráč se ocitá v postapokalyptickém světě, který zničila 3. světová válka. Hrstka přeživších se ukrývá v moskevském metru, ve kterém žije i náš hrdina Arťom. Okolnosti jej však jednoho dne donutí vystoupit na radiací zamořený povrch a po boku svých spojenců se vydat na cestu napříč Ruskem až na daleký východ.

Doporučeno
Potřebuješ výkonný počítač na WoW nebo Cyberpunk? Smarty nabízí herní PC pod 20 tisíc korun Potřebuješ výkonný počítač na WoW nebo Cyberpunk? Smarty nabízí herní PC pod 20 tisíc korun 26. srpna 2024 v 13:30

Metro Exodos je třetím dílem v sérii založené na románech spisovatele Dmitrije Glukhovského. Zatímco první díly se odehrávají zejména v útrobách zmíněného metra, třetí díl přináší prvky otevřeného světa a příběh, jehož vyústění ovlivňují rozhodnutí, která hráč během dějové linky učiní.

V akci však není jen Exodus. Za super cenu si totiž můžeš aktuálně koupit i oba první díly, které stojí po 60 korunách (2033 Redux a Last Light Redux). Za méně než 200 korun si tak dohromady můžeš pořídit kompletně celou sérii, která patří mezi vůbec nejlepší značky na poli postapokalyptických her.

BONUS: Kingdom Come: Deliverance Royal Edition

PlayStation (95 korun)

kingdom come
Zdroj: Warhorse Studios/propagační materiál/volně k užití

Na závěr přidáváme bonus v podobě nejlepší české hry poslední dekády. Kingdom Come: Deliverance se sice ve slevách objevuje poměrně pravidelně, právě teď si však hru můžeš pořídit za dost možná historicky nejnižší cenu. A to navíc v Royal edici, která kromě základní hry obsahuje i všechna DLC. Na pořízení středověkého RPG od Warhorse Studios tak nebyl nikdy lepší čas.

Doporučeno
Česká hra Kingdom Come: Deliverance 2 bude událostí roku. Toto je 7 důvodů, proč bude titul lepší než jednička Česká hra Kingdom Come: Deliverance 2 bude událostí roku. Toto je 7 důvodů, proč bude titul lepší než jednička 23. dubna 2024 v 9:00

Z prvního dílu se stal celosvětový hit, prodalo se přes šest milionů kusů a komerční úspěch hry umožnil tvůrcům začít pracovat na pokračování. A to má být v každém směru ještě ambicióznější než jednička. Druhý díl má vyjít ještě letos, a pokud tě zajímá, proč podle nás svého předchůdce předčí, přečti si tento článek. A jak lépe se na vysoce očekávané pokračování naladit než si zahrát vynikající první díl.

Domů
Sdílet
Diskuse