Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
20. července 2024 v 12:00
Čas čtení 0:30
Barbora Fábryová TASR

Elon Musk si na své sociální síti střílí z Microsoftu. Celosvětový výpadek se stal terčem jeho vtipů

Elon Musk si na své sociální síti střílí z Microsoftu. Celosvětový výpadek se stal terčem jeho vtipů
Zdroj: Getty Images/Maja Hitij
TECH ELON MUSK MICROSOFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Šéf Tesly má zvláštní smysl pro humor.

Po pátečním rozsáhlém technologickém výpadku v mnoha zemích světa, který způsobila aktualizace od společnosti CrowdStrike, si miliardář Elon Musk neodpustil kritiku technologického giganta Microsoftu.

Doporučeno
Hromadný výpadek IT služeb postihl i pražské letiště, problémy hlásí celý svět (Aktualizováno) Hromadný výpadek IT služeb postihl i pražské letiště, problémy hlásí celý svět (Aktualizováno) 19. července 2024 v 10:04

Musk se rozhodl jednoduše retweetnout svůj starý příspěvek, ve kterém napsal „Macrohard >> Microsoft“. Miliardář přitom příspěvek napsal ještě v roce 2021. Po třech letech ho sdílel právě v době, kdy Microsoft čelil obrovskému výpadku. Za šest hodin na něm nasbíral více než 88 tisíc srdíček.

Rozsáhlý technologický výpadek v pátek narušil provoz bank, leteckou a železniční dopravu či televizní vysílání v mnoha zemích světa. Omezen byl letový provoz, železnice, televizní vysílání, telefonické spojení, ale i bankovní služby, rezervační systémy a různé interní systémy v policii či zdravotnictví, konstatují jednotlivé zprávy z různých koutů světa.

Domů
Sdílet
Diskuse