Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
20. července 2024 v 18:14
Čas čtení 0:39
Jela Vážanová

Vyšla nová série reality show Too Hot to Handle. Dokáží soutěžící ovládnout své touhy?

Vyšla nová série reality show Too Hot to Handle. Dokáží soutěžící ovládnout své touhy?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložit Uložené

Šestá série reality show Too Hot to Handle přináší změny. Už teď si můžeš pustit první čtyři epizody.

Netflix přichází s novou řadou své  reality show Too Hot to Handle, která slibuje ještě více drama, romantiky a nečekaných zvratů. Tentokrát však soutěžící vědí, do čeho jdou. Nebo si to alespoň mysleli.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Zpočátku to působí jako obvykle – do krásné přímořské vily vyberou muže a ženy, kteří své sexuální touhy nedokážou držet na uzdě. Nedokážou to ani s příslibem finanční odměny či pod hrozbou trestů za porušení pravidel. Avšak v této sérii se k tomu účastníci upsali dobrovolně. A proto letos podle slov moderátorky v traileru „královna cockblockingu změnila všechno“.

Doporučeno
Sex v dlouhodobém vztahu nemusí být nuda. „Pokud se stane rutina ze sexu, je rutina i v samotném vztahu,“ říká odbornice Sex v dlouhodobém vztahu nemusí být nuda. „Pokud se stane rutina ze sexu, je rutina i v samotném vztahu,“ říká odbornice 15. července 2024 v 13:30

V nové sérii na soutěžící čeká nová výhra a uvidíme v ní i známé tváře z předchozích sérií. Největším zvratem je však nové Lanino alter ego Bad Lana, u které nebudou platit žádná pravidla.

Aktuálně si už na Netflixu můžeš pustit první čtyři epizody. Platforma nás nechává v napětí a další epizody vydá ve dvou blocích, a sice 26. července a 2. srpna.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Too Hot To Handle (@toohotnetflix)

Domů
Sdílet
Diskuse