Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2024 v 13:34
Čas čtení 0:28
Barbora Fábryová

LeBron James se stal terčem vtipů. Na zahájení olympijských her prý mával vlajkou na lodi jako během americké revoluce

ZAHRANIČÍ LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 MEMES OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024
Uložit Uložené

Basketbalista jako námořník nebo americký revolucionář.

Zahájení olympijských her ve Francii bylo letos velmi neobvyklé. Sportovci se neukázali na stadionu, ale připluli na lodích po pařížské řece Seina. Ceremonii otevřel tým z Řecka. Jako poslední byli Francouzi a Američané.

Doporučeno
GALERIE: Podívej se na nejlepší fotky ze zahájení olympiády v Paříži GALERIE: Podívej se na nejlepší fotky ze zahájení olympiády v Paříži 27. července 2024 v 10:09

Právě příchod Američanů však mnohé pobavil. Americkou vlajkou hrdě mával basketbalista LeBron James společně s tenistkou Coco Gauff. Mnoho sledujících jejich příchod pobavil a americký tým se v čele s LeBronem stal terčem internetových memes a vtipů.

Sportovec na lodi mnohým připomíná známý obraz, na kterém jsou vojáci americké revoluce. Jiní si z něj utahují, že vypadá jako objevitel Ameriky či nový prezident USA. LeBron jako dvojnásobný zlatý olympijský medailista navíc přepsal historii, jelikož se stal prvním mužským basketbalistou, který nesl americkou vlajku na zahajovacím ceremoniálu OH.

Doporučeno
„Těším se před tisíce diváků. Anti-sex postele mi přijdou jako neúcta.“ Seznam se s kordistou Jakubem Jurkou „Těším se před tisíce diváků. Anti-sex postele mi přijdou jako neúcta.“ Seznam se s kordistou Jakubem Jurkou 2. srpna 2024 v 20:00
 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu

A post shared by COMPLEX (@complex)

Domů
Sdílet
Diskuse