Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2024 v 9:17
Čas čtení 0:42
Eva Thonhauserová

Robert Downey Jr. se vrací do světa Marvelu. V nových Avengers si zahraje padoucha

Robert Downey Jr. se vrací do světa Marvelu. V nových Avengers si zahraje padoucha
Zdroj: Marvel Studios
ZAHRANIČÍ MARVEL MARVEL FILMY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Fanoušci a fanynky slavného herce uvidí v nové roli ve dvou chystaných filmech.

Robert Downey Jr. se oficiálně vrací do filmů společnosti Marvel. Neuvidíme ho však jako legendárního Iron Mana. Zahraje si zápornou postavu Doctora Dooma. Zahraje si ve dvou filmech, konkrétně v Avengers: Doomsday a Secret Wars, upozorňuje Forbes.

Doporučeno
Marvel má před sebou nejdůležitější víkend roku. Může Deadpool zachránit MCU? Marvel má před sebou nejdůležitější víkend roku. Může Deadpool zachránit MCU? 26. července 2024 v 17:00

Prezident Marvel Studios Kevin Feige tuto novinku oznámil během panelu Marvelu na Comic-Conu v San Diegu 27. července 2024. 59letý Downey se k postavě také vyjádřil, když na pódiu řekl: „Nová maska, stejná míse“.

Downey už nebude hrát postavu bojující proti padouchům. Sám se jím stane, jelikož ztvární dlouholetého padoucha Victora Von Dooma. Objeví se ve filmu Avengers: Doomsday, který má přijít do kin v květnu 2026. Druhý film, kde amerického herce uvidíme, nese podtitul Secret Wars a má mít premiéru v květnu 2027.

Doporučeno
RECENZE: Deadpool & Wolverine boří čtvrtou stěnu a berou diváka na výlet do multivesmíru. Musíš vyrazit do kina? RECENZE: Deadpool & Wolverine boří čtvrtou stěnu a berou diváka na výlet do multivesmíru. Musíš vyrazit do kina? 23. července 2024 v 23:59

Downey si naposledy zahrál ve filmu Avengers: Endgame (2019), v němž se jeho postava obětovala, aby porazila Thanose a zachránila vesmír. Herec se nedávno podělil o to, že by byl otevřený návratu k Marvelu. „Je to příliš nedílná součást mé DNA,“ řekl v dubnu 2024.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios)

Domů
Sdílet
Diskuse