Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tohle je 10 nejhorších filmů, kterým se i přesto povedlo vydělat miliardu dolarů

7. Lví král (2019)

Snímek Lví král od studia Disney se řadí mezi naprosté klasiky. Aspoň tedy ten animovaný. Příběh se odehrává v africké savaně, kde se narodil budoucí panovník všeho živého. Příběh Simby není třeba vysvětlovat, co se ovšem hraného remaku týče, ten se setkal se spíše rozpačitým přijetím. Přesto vydělal 1,66 miliardy dolarů a brzy se dočká prequelu o mladém Mufasovi.

lví král
Zdroj: Walt Disney Pictures

6. Jurský svět: Nadvláda (2022)

Zde máme přesně příklad pokračování oblíbené franšízy. Šestý a zatím poslední film z dinosauří ságy sice nezaznamenal takový úspěch jako jeho předchůdci, i tak se mu ale povedlo vydělat přes jednu miliardu dolarů a otrávit tak mnohé fanoušky, jimž přišlo, že už se příběh doslova vařil z vody.

jurský park
Zdroj: Universal Pictures

5. Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)

Opět franšíza a opět jeden z těch horších dílů. V závěru stěžejní ságy Skywalkerů se podle oficiální synopse zrodí nové legendy a odehraje se konečný boj za svobodu galaxie. V reálu to ale jenom všechny nakrklo, protože nic nebylo pořádně vysvětleno, děj nedával smysl a akce se dost opakovala. Snímek vydělal přes miliardu dolarů a následně na několik let zabil veškeré pokusy o další filmové Star Wars.

Star Wars
Zdroj: Lucasfilm Ltd.
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse