Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Tohle je 10 nejhorších filmů, kterým se i přesto povedlo vydělat miliardu dolarů

4. Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

Čtvrtý díl populární série v čele s Jackem Sparrowem v podání Johnnyho Deppa. Na rozdíl od zbytku Pirátů se však tento film neřadí mezi ty příliš oblíbené ani povedené. Vydělal však miliardu dolarů a tudíž není divu, že se objevil zrovna na tomhle žebříčku.

piráti z Karibiku
Zdroj: Disney Enterprises / Peter Mountain

3. Alenka v říši divů (2010)

Tato hraná adaptace, která je často považována za zlom v kariéře Tima Burtona, vrací Alenku v podání Mii Wasikowski zpátky do říše divů, kde si uvědomí, že musí zastavit Rudou královnu. Tu zde slavně ztvárnila Helena Bonham Carter. Roli Kloboučníka pak pro změnu ztvárnil Johnny Depp a Bílou královnu pak Anne Hathaway. Snímek opět vydělal těsně přes miliardu dolarů.

Alenka v říši divů
Zdroj: Walt Disney Studios

2. Rychle a zběsile 8 (2017)

Nejspíš se všichni shodneme, že číslo osm za jakýmkoli snímkem je jednoduše moc. V případě této série je filmů ale dokonce deset a ten jedenáctý je na cestě. Jednička byla přitom něco nového, originálního a zábavného. Série následně vygradovala pátým dílem, jenž parádně kloubil akci, přátelství a auta. Po smrti Walkera šla však franšíza prudce z kopce. Přesto se filmům povedlo vždy vydělat pěkný balík peněz a tento díl není se svou miliardou a 200 miliony navrch výjimkou. Patří však suverénně k těm nejméně povedeným.

rychle a zběsile 8
Zdroj: Universal Pictures

1. Transformers: Zánik (2014)

„Výhercem“ tohoto žebříčku se stává čtvrtý díl populární franšízy, kde se však objevují poprvé noví hrdinové. Hlavní postavy si tentokrát zahráli Mark Wahlberg a Nicola Peltz Beckham. S tímto dílem přichází ještě jedna novinka, mimo Autoboty se součástí příběhu stali ještě Dinoboti, což jsou mechaničtí tvorové, kteří vypadají jako prehistoričtí ještěři. Je to takový transformovaný Jurský park a podle hodnocení webu Ranker taky obří blbost.

transformatoři
Zdroj: Paramount Pictures

Souhlasíš s tímto výběrem?

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse