Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2024 v 15:05
Čas čtení 0:40
Ella Petrová

Levi’s připravil limitovanou kolekci triček k příležitosti 30. výročí prvního alba Oasis

Levi’s připravil limitovanou kolekci triček k příležitosti 30. výročí prvního alba Oasis
Zdroj: Oasis X Levi's® (propagační materiály)
MÓDA FASHION TIPY HUDBA MÓDA VINTAGE MÓDA
Uložit Uložené

Oasis se vrací zpět na scénu, a i na počest toho můžeš obléknout nějaké z triček značky Levi’s.

Značka Levi’s byla svědkem všech velkých hudebních milníků včetně vzniku punku a britského popu. Nostalgie po devadesátých a nultých letech a jejich hudbě je znatelná napříč kulturním prostorem, a to nejen co se hudebníků týče, ale i estetiky, módy a dobových trendů.
 
Pro ještě silnější zážitek při dojímavém vzpomínání starých i nových fanoušků navrhl Levi’s v rámci své řady Levi’s Band Tee Collection novou sérii triček vzdávající hold kapele Oasis. Nic lepšího si ke svým milovaným 501 džínům obléct ani nejde. 
 

levis
Zdroj: Oasis X Levi's®


Jak jsme informovali nedávno, kapela Oasis oznámila společné turné. Pokud jseš jejich fanda, určitě velmi rád*a zamíříš na jeden z jejich koncertů. A co by ti k tomu nemělo chybět? Právě triko z limitované kolekce značky Levi’s.
 
Nabízí náladovou atmosféru v minimalistickém černobílém provedení s výrazným logem slavné rockové kapely z Manchesteru. Vizuální elementy, které najdeš graficky znázorněné na tričkách, vycházejí přímo z estetiky doby, kdy zažívala kapela největší slávu. Umocňují vintage a nostalgický look celé kolekce.
 
Načasování sedí na 30. výročí vydání debutového studiového alba Definitely Maybe

Zpět
Sdílet
Diskuse