Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2024 v 11:59
Čas čtení 0:58
Ella Petrová

Děti Meghan a Harryho neví, že jsou z královské rodiny, proč jim to rodiče tají?

Děti Meghan a Harryho neví, že jsou z královské rodiny, proč jim to rodiče tají?
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI CELEBRITY KRÁLOVSKÁ RODINA
Uložit Uložené

Kdy se dozví dnes pětiletý Archie a tříletá Lilibet o královském původu?

Vévoda vévodkyně ze Sussexu mají v plánu vychovávat své ratolesti zcela normálně. Chtějí jim poskytnout standardní dětství a nespěchají na to vysvětlovat jim, že jsou z královské rodiny.

Doporučeno
Princ Harry získá ke svým 40. narozeninám velké dědictví. Dokonce větší než William Princ Harry získá ke svým 40. narozeninám velké dědictví. Dokonce větší než William 26. července 2024 v 8:40

„Ty rozhovory budou mít v pravý čas,“ řekl zdroj blízký páru pro deník Us Weekly. „Jsou tak dobře vychovaní. Archie je sladký, zvědavý a hravý a Lili je živá a šťastná.“ Přesto se oba jednou dozví o své královské pokrevní linii. Archie je šestý v řadě na trůn a Lilibet sedmá.
 
Devětatřicetiletý Harry a třiačtyřicetiletá Meghan se před čtyřmi lety přestěhovali do USA poté, co oznámili, že odstupují od svých královských titulů. Nyní žijí v luxusním sídle v Montecitu v Kalifornii. Děti chtějí co nejvíce chránit před paparazzi. „Myslím, že každý rodič se chce podělit o své dítě se světem, ale u nich to je něco jiného“ prozradil zdroj.
 

harry a Megan s dětmi
Zdroj: Netflix


„Například děti Williama mají mnohem větší bezpečí, i když jsou rozpoznatelné. A totéž neplatí pro Meghan a Harryho děti,“ doplnil. „Vědí, že svět je chce vidět, ale očekával bych, že zatím budou žít velmi poklidně, dokud se to nevyřeší, pokud se to vůbec někdy podaří.“
 
Dále zdroj uvedl, že jsou oba velmi aktivní rodiče, snaží se být s dětmi celý den, vozí je do školy, vyzvedávají je a podobně. Přestože o nich veřejně tolik nemluví, Meghan se před pár týdny trochu něco odtajnila.
 
„Být mámou byl vždycky můj sen. A jsem tak šťastná, že máme dvě krásné, zdravé, velmi upovídané a milé děti,“ řekla. „Miluji být mámou.“

Domů
Sdílet
Diskuse