Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2024 v 17:40
Čas čtení 2:13
Karolína Uličná

Bývalý hráč bowlingu, surfař nebo stolní tenistka. To jsou účastníci nové řady Love Islandu

ZAJÍMAVOSTI REALITY SHOW
Uložit Uložené

Čtvrtá řada Love Island začíná 2. září.

Žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji startuje na Voyo už příští týden. Čtvrtá řada se natáčela v luxusní vile na ostrově Gran Canaria. Noví soutěžící jsou připraveni najít lásku svého života v exotickém prostředí. Pojďme si je představit.

Tadeáš

Sedmadvacetiletý Tadeáš je majitelem rodinného e-shopu, který převzal po svém otci. Je vždy pozitivně naladěný a miluje černý humor. Má jasné preference, líbí se mu brunetky s velkýma očima. Vůbec ho nepřitahují známosti na jednu noc ani krátkodobé vztahy.

Tadeáš Love Island
Zdroj: TV Markíza/Love Island

Tomáš

Obchodnímu manažerovi Tomášovi je 27 let a pochází ze Slovenska, ale žije v Lisabonu. Tento surfař se zaměřuje především na svou kariéru a osobní rozvoj. Tomáš se nepovažuje za dominantního lovce, ale spíše za pohodáře. Jeho cílem je budovat vztahy, a to i přátelské.

Tomáš Love Island
Zdroj: TV Markíza/Love Island

Erik

Milovník street workoutu Erik žije v Londýně, kde se věnuje krypto tradingu. 24letý romantik má však problém mluvit o svých citech. Vyrůstal pouze s maminkou a babičkou jako klíčovými ženami svého života, což rozhodně ovlivnilo jeho vztah k ženám.

Love Island Erik
Zdroj: TV Markíza/Love Island

Dušan

Třiatřicetiletý Dušan z Nitry je úspěšný muž, který už ví, co od života chce. Na první pohled je to alfa samec, který i vzhledem ke svému věku rovněž ví, co očekává od své partnerky. Je velmi empatický a citlivý. Dušan je ‚tichý muž‘, zaměřuje se na seberozvoj, je vyrovnaný a vůdčí typ. Na Love Island jede za novými zážitky.

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Pavel

Nejmladšímu z mužů je teprve 23 let. Je fitness trenérem z Chomutova a ve svém životě prošel obrovskou proměnou. Z nesmělého kluka, který se bál oslovit dívku, se stal muž s božskou postavou, pro kterého je účast v Love Islandu splněným snem.

Doporučeno
Dolli z Růže pro nevěstu: Dubaj mi platil můj expřítel, o syna stále bojuji. Člověk si musí najít partnera, který se o něj postará Dolli z Růže pro nevěstu: Dubaj mi platil můj expřítel, o syna stále bojuji. Člověk si musí najít partnera, který se o něj postará 3. května 2024 v 11:00

Dříve měl problémy se sebevědomím a celé dny trávil hraním počítačových her. Pak začal cvičit a jeho sebevědomí prudce vzrostlo. Protože má problémy se seznamováním, bere účast v pořadu jako velkou výzvu a příležitost naučit se lépe komunikovat se ženami.

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse