Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
7. září 2024 v 7:10
Čas čtení 0:49
Radoslava Juračková

Na trh přichází veganská Nutella. I přes jiné složení slibují výrobci stejnou chuť

Na trh přichází veganská Nutella. I přes jiné složení slibují výrobci stejnou chuť
Zdroj: Refresher/Jana Chovancová
GASTRO GASTRONOMIE VEGANSTVÍ
Uložit Uložené

Na pultech se objeví za několik měsíců.

Rostlinná verze Nutelly ve srovnání s původní přijde o jednu z ústředních ingrediencí. Je jí mléko. Nahradí ho cizrna a rýžový sirup. O novém produktu informovala společnost Ferrero, která oblíbenou pochoutku vyrábí.

Oříšková pomazánka letos slaví již 60. výročí a při příležitosti jubilea se firma rozhodla přinést na trh alternativní verzi, kterou chce zaujmout především vegany.

Doporučeno
Zkoušela jsem erotické hračky: Stroj na orgasmy s 320 přírazy za minutu či vakuová pumpa s jazýčkem. Které byly nejlepší? Zkoušela jsem erotické hračky: Stroj na orgasmy s 320 přírazy za minutu či vakuová pumpa s jazýčkem. Které byly nejlepší? 6. září 2024 v 7:00
Doporučeno
Ketaminová královna Jasveen Sangha: smrtelnou dávku drogy měla prodat Matthewovi Perrymu právě ona. Její Instagram přetéká luxusem Ketaminová královna Jasveen Sangha: smrtelnou dávku drogy měla prodat Matthewovi Perrymu právě ona. Její Instagram přetéká luxusem 5. září 2024 v 7:00
Doporučeno
Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží 3. září 2024 v 11:00

„Už 60 let začínají svůj den miliony lidí po celém světě snídaní s Nutellou. Jsme rádi, že díky rostlinné verzi můžeme oslovit ještě více lidí. Inovace produktu nabízí rovněž skvělou chuť, jemnou texturu a excelentní kvalitu, kterou je produkt známý,“ řekl o novém produktu prezident Nutelly ve společnosti Ferrero, Thomas Chatenie.

Na pultech obchodů se objeví letos

Veganská komunita nový výrobek ocenila a podle slov zaměstnankyně Vegetarian Society splňuje standardy rostlinné stravy. „Uvítali jsme, že se Ferrero snaží uspokojit i potřeby a očekávání milionů spotřebitelů, kteří dodržují rostlinné a veganské diety. S nadšením oznamujeme, že nová Nutella Plant-Based splňuje přísná kritéria Vegetarian Society pro veganskou akreditaci,“ řekla Vanessa Brown.

Přesné datum spuštění rostlinné verze zatím není známo. Produkt se na evropský trh dostane postupně už tento podzim. Jak informuje výrobce, prodávat se bude ve 350gramovém balení.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by ¡Hola! Churros™ (@therealholachurros)

Domů
Sdílet
Diskuse