Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2024 v 14:06
Čas čtení 1:02
Anna-Marie Hanzlíková

Neuvěřitelná proměna! YouTuber Nikocado Avocado zhubl 114 kilogramů

Neuvěřitelná proměna! YouTuber Nikocado Avocado zhubl 114 kilogramů
Zdroj: Unsplash (Towfiqu barbhuiya)/volně k užití (ilustrační foto)
ZAJÍMAVOSTI INFLUENCEŘI YOUTUBE
Uložit Uložené

Američana ukrajinského původu přitom proslavila videa, kde se přejídal na kameru. Zřejmě tak obsah za poslední roky předtočil.

Zdálo se to jako jedno z dalších vtipných videí. Na začátku videa je Nikocado Avocado schovaný v kostýmu pandí hlavy. A když ji sundal, všechny zaskočil. O jeho proměně informuje Forbes.

Youtuber s 3,9 miliony subscriberů je totiž na videu znatelně štíhlejší. On sám ve videu uvádí, že před proměnou vážil téměř 163 kilogramů. Shodit se mu prý podařilo celých 114 z nich.

Nikocado Avocado proslul videi zvanými mukbangs, sám sebe tituloval dokonce jako jejich krále. Původně korejský trend spočívá v tom, že se lidé na kameru přejídají obrovskými porcemi. Ostatně stačí se podívat na jeho předposlední video, které na svůj kanál nahrál před sedmi měsíci. Dopřává si na něm horu pikantních sýrových nudlí.

Jenže takovou porci si v reálu zřejmě delší dobu paradoxně nedopřál. Jak záhadně prozrazuje ve videu, tohle video natočil „zdánlivě“ ještě letos. 

Doporučeno
Zkoušela jsem erotické hračky: Stroj na orgasmy s 320 přírazy za minutu či vakuová pumpa s jazýčkem. Které byly nejlepší? Zkoušela jsem erotické hračky: Stroj na orgasmy s 320 přírazy za minutu či vakuová pumpa s jazýčkem. Které byly nejlepší? 6. září 2024 v 7:00
Doporučeno
Brutální KO i drsný pád legendy. Turnaj Oktagon 60 přinesl tvrdá ukončení před limitem Brutální KO i drsný pád legendy. Turnaj Oktagon 60 přinesl tvrdá ukončení před limitem 8. září 2024 v 8:30
Doporučeno
Celebrity jej zneužívají k rychlému a snadnému hubnutí. Nedostatek ozempicu už hlásí i české lékárny Celebrity jej zneužívají k rychlému a snadnému hubnutí. Nedostatek ozempicu už hlásí i české lékárny 10. dubna 2023 v 6:00

Taková proměna se nestane přes noc, jak sám ve videu vtipkuje. Je tak pravděpodobné, že hubnul v utajení a content si předtočil. V jedno z jiných videí totiž přiznal, že video před odhalením nenatočil dobré dva roky.

„Ještě včera mi lidé nadávali, že jsem tlustý, nemocný, nudný a irelevantní. Lidi jsou ta nejpošahanější stvoření na celé planetě,“ svěřil se Američan narozený na Ukrajině emotivně. Své počínání nazval „největším sociálním experimentem v životě“ a rozpovídal se i o fatshamingu, kterému čelil.

Jak trefně připomíná třeba komentátor amerického Forbesu, celý jeho příběh dobře ilustruje problematičnost trendu mukbang a jemu podobných. Mnohdy totiž neodpovídají realitě a dotyčný dost možná všechno nesnědl a v reálu má úplně jiné stravovací návyky, tak jako právě Nikocado Avocado.

Domů
Sdílet
Diskuse