Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
dnes 23. září 2024 v 11:32
Čas čtení 0:49
Radoslava Juračková

Boxerka Imane Khalif se objevila na týdnu módy po boku Kendall Jenner. Lidé chválili její vzhled

Boxerka Imane Khalif se objevila na týdnu módy po boku Kendall Jenner. Lidé chválili její vzhled
Zdroj: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images
MÓDA LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024
Uložit Uložené

Boxerka Imane Khelif, která na olympiádě získala zlato v této disciplíně, rozzářila milánský týden módy.

Khelif přišla na přehlídku značky Bottega Veneta a seděla v první řadě po boku mnoha známých celebrit. Na akci pochopitelně vynesla kousky od této značky a fanoušci byli rádi, že firma respektovala její osobitý styl.

Bottega Veneta představovala jarní kolekci na příští rok od návrháře Matthewa Blazey. Podle serveru askume.com měla atletka na sobě kousky z loňské kolekce. Oblékla si kožený outfit v hořčicově žluté a černé kombinaci. Doplnila ho decentními zlatými náušnicemi, které vynikly díky jejímu účesu.

Doporučeno
České hvězdy, obrovský zvrat i bitvy o miliony. Takto vypadala velkolepá akce Oktagonu v Brně České hvězdy, obrovský zvrat i bitvy o miliony. Takto vypadala velkolepá akce Oktagonu v Brně 22. září 2024 v 0:39

Fanoušci značku za outfit chválili

Na přehlídce se objevila po boku známých tváří, jako je Kendall Jenner nebo Jacob Elordi z Euphorie. Její vzhled fanoušci ocenili, protože to bylo povětšinou poprvé, co ji viděli na veřejnosti ve formálnějším outfitu. V komentářích však také chválili značku za to, že respektovala její osobnost a výběrem oblečení podtrhla její vkus.

Účast Imane Khelif na letošní olympiádě vyvolala vlnu kontroverze. Lidé se mylně domnívali, že se jedná trans sportovkyni. Ta se však narodila jako žena, pouze trpí zvýšeným množstvím mužských hormonů. Není to však poprvé, ani naposledy, co nějaký sportovec či sportovkyně uspěli díky genetickým predispozicím.

Zlatou medaili@ideservecouture pro celebritu sezóny získává Imane Khelif na přehlídce Bottega Veneta! 🙌🏼 Video by @voguemagazine and @dazed #imanekhelif #bottegaveneta #fashion #mfw ♬ Blinding Lights - Instrumental - The Weeknd

Domů
Sdílet
Diskuse