Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
dnes 23. září 2024 v 14:31
Čas čtení 1:20
Ella Petrová

Letošní Love Island je plný zvratů, poslední návrat však nechápou ani největší fanoušci

Letošní Love Island je plný zvratů, poslední návrat však nechápou ani největší fanoušci
Zdroj: Nova
FILMY A SERIÁLY LOVE ISLAND REALITY SHOW
Uložit Uložené

Tomáš pořad opustil hned po pár epizodách ze zdravotních důvodů. Před kamerami se necítil, nedokázal usnout, a tak přestože jako jeden z mála si stihl vybudovat vztah, upřednostnil své zdraví a ze soutěže odstoupil. Nyní je zpět a nikdo moc nechápe proč.

V aplikaci pořadu probíhalo hlasování o tom, zda se má Tomáš Tapušík do vily lásky opět vrátit a navázat na svůj vztah s Terezou Vebrovou. Přestože diváci a divačky rozhodli, že ano, nyní s tím mají problém.

Doporučeno
VIDEO: Další zvrácený horor na obzoru? Takhle jsi Hugh Granta ještě neviděl*a VIDEO: Další zvrácený horor na obzoru? Takhle jsi Hugh Granta ještě neviděl*a 23. září 2024 v 9:59

Nedávno z Love Islandu vypadla Viky, která měla už pevně vybudovaný vztah s Tadeášem. Všechny tak velmi překvapilo, že musela vilu opustit, když jako jedna z mála byla součástí jednoho ze silnějších párů. Tadeáš nakonec svůj pobyt na vile ukončil, aby se mohl setkat opět se svou partnerkou, soutěž pro něho už neměla cenu, když jeho láska byla venku.
 
Lidé nyní namítají, proč k něčemu takovému vůbec muselo dojít, existovaly i petice pro návrat Viky do vily a teď jsou ještě o to víc pobouření, když zjistili, že se do show opět vrací Tomáš. Obviňují ho z toho, že kvůli jeho odchodu vypadla srdíčka, která odstoupit nechtěla.


Velkým otazníkem je, proč se Tomáš vrací, když měl s natáčením tak velké problémy. A odešel i přesto, že si s Terezou na společném rande vyznali lásku. Tyto kroky v tuto chvíli vůbec nedávají smysl. V diskuzích se objevují spekulace, zda to celé nebylo jen naoko, aby produkce zopakovala velkolepý návrat Lua za Adrianou či Majky za Chrisem z minulé řady. „Absolutně děs, měl zůstat už venku a Tereza též odejít ale tady se vědělo že se vrátí tudíž historie se opakuje jak z minulého roku jak přes kopírák Chris a Majka akorát v jiném podání.“
 
„Už je jasné, kdo vyhraje. Už mě to přestává bavit. Vůči ostatním, kteří vypadli, je to nefér,“ napsala jedna divačka pod facebookovou stránku Voyo.cz. „Bože, to je fraška, to jsou teda pravidla... Takže si šel odpočinout ven, vyspat se, zvýšil si tím možnost na výhru, protože mezitím vypadli asi další čtyři soupeři, to je teda fakt fér jako prase,“ naštval se další.

Doporučeno
Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech 23. září 2024 v 7:00

„U nich je opravdová láska a diváci ho tam chtěli. Věřím, že to vyhrají. Ostatní si na to hrají. Kvůli penězům, ať táhnou už,“ napsala pro změnu jiná, která byla z návratu zjevně šťastná.

Domů
Sdílet
Diskuse