Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
dnes 23. září 2024 v 9:59
Čas čtení 0:41
Ella Petrová

VIDEO: Další zvrácený horor na obzoru? Takhle jsi Hugh Granta ještě neviděl*a

VIDEO: Další zvrácený horor na obzoru? Takhle jsi Hugh Granta ještě neviděl*a
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY FILM HORORY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Dříve klasický sympoš z Notting Hill či Lásky nebeské, nyní děsivý pan Reed z hororu Heretic.

Zanedlouho vstoupí do kin horor, ve kterém Hugh Grant uvězní své hosty a rozpoutá hru kočky a myši. Dvě mladé mormonky, které si zahrály Sophie Thatcher a Chloe East, jsou na misi, během níž zaklepou na dveře tajemného domu pana Reeda. Zpočátku se jeví jako velmi přívětivý a pohostinný muž, to se ale po chvíli změní.

Doporučeno
Jennifer Aniston neměla být Rachel a Central Perk neexistuje. Tohle je 11 věcí, které nevíš o Přátelích Jennifer Aniston neměla být Rachel a Central Perk neexistuje. Tohle je 11 věcí, které nevíš o Přátelích 22. září 2024 v 8:00

Poté, co dívky pochopí, že v domě pana Reeda už nechtějí zůstat ani vteřinu, zjistí, že není cesty zpět. V tom si pan Reed v podání Granta velmi libuje. Podrobí dívky zkoušce, kdy musí odpovídat na jeho hádanky, testovat svou víru a především to, jestli po tom všem vůbec ještě chtějí přežít.
 
Jak sám říká, celá tato hra možná způsobí i to, že budou chtít zemřít. Jestli něco ve filmu opravdu pocítíme, tak zoufalost. Nejedná se totiž pouze o horor, ale taktéž o psychologický teror, který je ještě mnohem horší.
 
Jak to všechno dopadne? V Americe má Heretic premiéru 15. listopadu, my se jí dočkáme nejspíš o něco později. Pravděpodobně se ale můžeme těšit na kvalitní podívanou.

Domů
Sdílet
Diskuse