Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 14. října 2024 v 15:36
Čas čtení 0:42
Anna Vondráková

Tom Holland spouští vlastní značku nealkoholického piva. S reklamou mu pomůže Zendaya

Tom Holland spouští vlastní značku nealkoholického piva. S reklamou mu pomůže Zendaya
Zdroj: Instagram / Tom Holland
OSOBNOSTI TOM HOLLAND ZENDAYA
Uložit Uložené

K dispozici budou zatím tři druhy a všechny mají být „stejně známé i zcela nové.“

Prodej by měl být spuštěn 16. října. Fanoušci se zatím na stránkách mohou přihlásit k odběru novinek. Po zahájení však bude pivo dostupné jen pro zákazníky z USA, na mezinárodním dodání herec se svým týmem pracuje.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tom Holland (@tomholland2013)

„Tato cesta je pro mě hluboce osobní. Vše začalo touhou vytvořit něco smysluplného - způsob, jak oslavovat a spojovat se bez kompromisů. S BERO jsme chtěli vytvořit alternativu, která přináší veškerou sofistikovanost a chuť nejlepších řemeslných nápojů a zároveň nabízí něco trochu jiného - něco, co se hodí do každého okamžiku,“ píše Holland v e-mailu, který fanouškům posílá po přihlášení k odběru.

Doporučeno
Tom Holland se stahuje ze sociálních sítí. „Škodí mému duševnímu zdraví,“ řekl Tom Holland se stahuje ze sociálních sítí. „Škodí mému duševnímu zdraví,“ řekl 16. srpna 2022 v 8:28

Svou cestu ke střízlivosti herec zahájil v roce 2022. Původně chtěl jen vyzkoušet suchý leden, nakonec se ale rozhodl s pitím alkoholu nadobro přestat. V podcastu On Purpose with Jay Shetty uvedl, že to byla ta „nejlepší věc, jakou kdy udělal.“ V lednu tak oslaví tři roky střízlivosti. „Cítím se zdravější a zdatnější. Jsem rád, že to mohu říct - na alkoholu jsem byl rozhodně závislý. Nevadí mi si to přiznat,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse